Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην 39η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης ο Κουτσούμπας: Δεν είναι μία ακόμη επετειακή εκδήλωση

Στην 39η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης ο Κουτσούμπας: Δεν είναι μία ακόμη επετειακή εκδήλωση
"Δεν είναι μια ακόμη επετειακή εκδήλωση για να θυμόμαστε τις μεγάλες Μαραθώνιες Πορείες Ειρήνης από το παρελθόν", είπε ο Δ. Κουτσούμπας
Τους ειρηνοδρόμους που συμμετείχαν στην 39η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης, υποδέθηκε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Όπως δήλωσε «σήμερα χιλιάδες άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα πορεύονται στους δρόμους της ειρήνης ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, ενάντια στις επεμβάσεις, ενάντια στις βάσεις του θανάτου», προσθέτοντας «δεν είναι μια ακόμη επετειακή εκδήλωση για να θυμόμαστε τις μεγάλες Μαραθώνιες Πορείες Ειρήνης από το παρελθόν.
Αφορούν τα προβλήματα αυτά το σήμερα, αφορούν το μέλλον του λαού και της χώρας μας».
Τόνισε ότι «πρέπει να δυναμώσει η πάλη ενάντια στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ για την αποδέσμευση από αυτούς τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, για να σταματήσουν οι τεράστιοι στρατιωτικοί εξοπλισμοί για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ, που συνεχώς μειώνουν χρήματα από την Παιδεία, την Υγεία, από την Πρόνοια και τις κοινωνικές υπηρεσίες τα οποία πρέπει να πάνε για την ευημερία του λαού και της νεολαίας».
«Και βεβαίως όλα αυτά τα ζητήματα πρέπει να αποτελέσουν βασικό κριτήριο ψήφου για τον ελληνικό λαό και στις εκλογές της 26ης Μάη», κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης