Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος για ομιλία Τσίπρα: Ζήτημα λίγων μηνών ο λαός να τον καταστήσει πολιτικό παρελθόν

Μιχαλολιάκος για ομιλία Τσίπρα: Ζήτημα λίγων μηνών ο λαός να τον καταστήσει πολιτικό παρελθόν
"Δυστυχώς για αυτόν η απονομή των Νόμπελ θα είναι σίγουρα μετά τις εθνικές εκλογές", αναφέρει για τον Α. Τσίπρα  ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
«Είναι ζήτημα λίγων μηνών ο Ελληνικός Λαός να τον καταστήσει πολιτικό παρελθόν», αναφέρει για τον πρωθυπουργό ο Γενικός Γραμματέας του  Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, σχολιάζοντας την ομιλία του Α. Τσίπρα  στη συνεδρίαση της εκλογικής επιτροπής της Προοδευτικής Συμμαχίας.
Ο κ. Μιχαλολιάκος τονίζει ότι «στην ομιλία του στην εκλογική επιτροπή της Προοδευτικής Συμμαχίας, στην οποία συμμετέχει και ο Μπίστης, ο οποίος ήταν υπέρ των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ στην Σερβία, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει αν θα πάρει το Νόμπελ μαζί με τον Ζάεφ.
Δυστυχώς για αυτόν η απονομή των Νόμπελ θα είναι σίγουρα μετά τις εθνικές εκλογές και ως εκ τούτου δεν πρόκειται να πάρει επιπλέον ψήφους και με αυτό το σόου.
Όσα Νόμπελ όμως και αν πάρει και όσα εύγε και συγχαρητήρια από τους διεθνείς τοκογλύφους και τα αφεντικά της Παγκοσμιοποίησης, στην Μακεδονία μας θα εισπράττει μόνο γιούχα και θα περιοδεύει πάντοτε συνοδευόμενος από διμοιρίες των ΜΑΤ».
«Είναι ζήτημα λίγων μηνών ο Ελληνικός Λαός να τον καταστήσει πολιτικό παρελθόν μαζί με τους νεομπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ και τους καιροσκόπους του ΠΑΣΟΚ που πυκνώνουν τις τάξεις του κόμματός του», καταλήγει ο κ. Μιχαολιάκος.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης