Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Βιέννη τη Δευτέρα 8/4 ο Βούτσης για τη Διάσκεψη των Προέδρων των Κοινοβουλίων της ΕΕ

Στη Βιέννη τη Δευτέρα 8/4 ο Βούτσης για τη Διάσκεψη των Προέδρων των Κοινοβουλίων της ΕΕ
O Ν. Βούτσης θα συμμετάσχει στις διήμερες εργασίες της ετήσιας Διάσκεψης των Προέδρων των Κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Στη Βιέννη μεταβαίνει, τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Ν. Βούτσης, προκειμένου να συμμετάσχει στις διήμερες εργασίες της ετήσιας Διάσκεψης των Προέδρων των Κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τη Διάσκεψη φιλοξενεί το Αυστριακό Κοινοβούλιο, ως συνέχεια της Αυστριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε., κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2018.
Τους συμμετέχοντες Προέδρους των Κοινοβουλίων θα απασχολήσουν οι σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τους γείτονές της και η περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ Εθνικών Κοινοβουλίων και Ευρωπαϊκών Θεσμών ενόψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών του 2019.
Ο κ. Βούτσης θα είναι ένας από τους τρεις κεντρικούς ομιλητές  στην 1η συνεδρίαση της Διάσκεψης με θέμα «Η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι γείτονές της».
Επ’ ευκαιρία της Διάσκεψης, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων θα έχει διμερείς συναντήσεις  με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Λιθουανίας, κ. Viktoras Pranckietis, με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Ιταλίας, κ. Roberto Fico, καθώς και με εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας της Βιέννης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης