Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φίλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα φάει σφαλιάρα στις ευρωεκλογές - Θα ανασυνταχθεί και θα πάει στις εθνικές εκλογές

Φίλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα φάει σφαλιάρα στις ευρωεκλογές -  Θα ανασυνταχθεί και θα πάει στις εθνικές εκλογές
Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεύτερο κόμμα, θα πάμε σε δεύτερες εθνικές εκλογές είπε ο κ.Φίλης
Την εκτίμηση πως ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν θα φάει σφαλιάρα» στις ευρωεκλογές διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Φίλης, ο οποίος υποστήριξε ωστόσο πως ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση το κόμμα θα ανασυνταχθεί και θα πάει στις εθνικές εκλογές.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Φίλης είπε πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεύτερο κόμμα, θα πάμε σε δεύτερες εθνικές εκλογές.
«Χωρίς το πρώτο κόμμα δεν γίνεται κυβέρνηση.
Αυτό επιχειρεί να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργώντας προοδευτικές συγκλίσεις και θα δούμε τότε αν το ΚΙΝΑΛ θα συνεχίσει τη δορυφοποίηση της ΝΔ
Οι πολίτες θα επιλέξουν τον Οκτώβριο ανάμεσα στην προοπτική ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους και την παλινδρόμηση σε σκληρές νεοφιλελευθερες πολιτικές που δυστυχώς παντρεύονται με την ακροδεξιά» υπογράμμισε ο κ.Φίλης, ο οποίος επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ.
«Δεν έχει γνώθι σ' αυτόν ο Μητσοτάκης που λέει ότι ο Τσίπρας είναι ο μνημονιακότερος.
Βγήκαμε από τους σκληρούς εξαναγκασμούς του μνημονίου και προχωράμε σε μέτρα που ανασυγκροτούν το κοινωνικό κράτος, έχοντας αποφύγει τη μείωση των συντάξεων» τόνισε ο κ.Φίλης, ο οποίος πάντως έκανε λόγο για δυσθεώρητα πλεονάσματα και «βραχνά» χρέους.
Όσον αφορά την υπόθεση Πετσίτη, ο κ.Φίλης εξέφρασε την ικανοποίηση του που η κυβέρνηση δέχθηκε το αίτημα της αντιπολίτευσης να συζητηθεί το θέμα στη Βουλή, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης