Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δημοσκοπήσεις για Ισπανία: Προβάδισμα των Σοσιαλιστών – Υποχωρεί το ακροδεξιό Vox

Δημοσκοπήσεις για Ισπανία: Προβάδισμα των Σοσιαλιστών – Υποχωρεί το ακροδεξιό Vox
Προβάδισμα Σοσιαλιστών στην Ισπανία
Προβάδισμα στους Σοσιαλιστές δίνουν τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων για τις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 28 Απριλίου 2019 στην Ισπανία, ενώ ελαφρά υποχώρηση των ποσοστών του παρουσιάζει το ακροδεξιό κόμμα Vox.
Σύμφωνα με τον μέσο όρο δημοσκοπήσεων της τελευταίας περιόδου που δημοσίευσε η «El Pais», τα αποτελέσματα δείχνουν ότι κανένα κόμμα δεν συγκεντρώνει την πλειοψηφία που χρειάζεται για να εξασφαλίσει τον έλεγχο του κοινοβουλίου των 350 εδρών.
Οι κυβερνώντες Σοσιαλιστές προηγούνται με ποσοστό 28,6%, το Λαϊκό Κόμμα (PP) εμφανίζεται με 20,2%, το Ciudadanos λαμβάνει 15,8%, ενώ οι Podemos παραμένουν στο 13,5% και το Vox υποχωρεί στο 11% από 12,1% που συγκέντρωνε στην τελευταία δημοσκόπηση που είχε δοθεί στη δημοσιότητα από την εφημερίδα στις 13 Μαρτίου.
Τα στοιχεία αυτά στηρίχθηκαν στον μέσο όρο δεκάδων δημοσκοπήσεων που έγιναν από διάφορες πηγές και υπολογίστηκαν βάσει του μεγέθους του δείγματος στο οποίο διενεργήθηκαν οι δημοσκοπήσεις και τις ημερομηνίες κατά τις οποίες έγιναν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης