Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννης έξω από την ΑΣΟΕΕ: Ο παράνομος έγινε ο νταβατζής της περιοχής

Μπακογιάννης έξω από την ΑΣΟΕΕ: Ο παράνομος έγινε ο νταβατζής της περιοχής
Δηλώσεις του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων, Κ. Μπακογιάννη
Στο χώρο έξω από την είσοδο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που αποτελεί εστία διακίνησης λαθραίων εμπορευμάτων βρέθηκε το μεσημέρι ο Κώστας Μπακογιάννης.
«Είμαστε στην ΑΣΟΕΕ, μέρα μεσημέρι, εδώ στην Πατησίων.
Και αυτό το οποίο βλέπετε στην πραγματικότητα είναι πώς ανθίζει το παρεμπόριο.
Τι γίνεται;
Τα εμπορεύματα είναι στο πεζοδρόμιο, οι πωλητές και βεβαίως οι αποθήκες είναι μέσα στο Πανεπιστήμιο», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων περπατώντας δίπλα στα εμπορεύματα  που είναι απλωμένα στο πεζοδρόμιο.
Μάλιστα κάποιοι από τους «προστάτες» των παράνομων διακινητών επιχειρήσαν να τον απομακρύνουν.
«Στην πραγματικότητα αυτό που γίνεται είναι ότι εκμεταλλεύονται  το άσυλο. Αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει.
Απαιτείται συνεργασία της Ελληνικής και της Δημοτικής Αστυνομίας και βεβαίως πάνω απ' όλα απαιτείται να το πάρουμε απόφαση»  υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και πρόσθεσε: «Έξω από την ΑΣΟΕΕ ο παράνομος έχει γίνει ο «νταβατζής» της περιοχής και ο νόμιμος αισθάνεται ότι μπαίνει σε απαγορευμένη ζώνη»
Οι προτάσεις του Κώστα Μπακογιάννη για την Ασφάλεια στην πόλη που έχουν ήδη κατατεθεί θα παρουσιαστούν λεπτομερώς το αμέσως επόμενο διάστημα με το συνολικό πρόγραμμα του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά».
Εκτός από την συνεργασία της Δημοτικής Αστυνομίας με την ΕΛΑΣ, προβλέπουν την σύσταση Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Ασφάλειας και την ενίσχυση των Δημοτικών Αστυνομικών σε υλικοτεχνική υποδομή και τεχνολογικό εξοπλισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης