Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καταγγελία Βρούτση: Χιλιάδες συνταξιούχοι διαγράφηκαν από τα μητρώα

Καταγγελία Βρούτση: Χιλιάδες συνταξιούχοι διαγράφηκαν από τα μητρώα
Ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, καταγγέλλει την αλλοίωση του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου
Για αλλοίωση του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου όσον αφορά τις αιτήσεις συνταξιοδότησης κάνει λόγο ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, αποκαλύπτοντας ότι το 2017 και το 2018 διαγράφηκαν χιλιάδες συνταξιούχοι.
«Για δύο χρόνια, το 2017 και το 2018 στο υπουργείο Εργασίας έγινε αλλοίωση του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου και αφαίρεσαν αυθαίρετα αιτήσεις συνταξιοδότησης» υποστήριξε συγκεκριμένα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6».
Ο βουλευτής της Ν.Δ. εκτίμησε ότι η ενέργεια αυτή έγινε ώστε να παρουσιάσουν στην τρόικα μικρότερο αριθμό εκκρεμών συντάξεων από τον πραγματικό.
«Πρόκειται για απαράδεκτη ενέργεια, χωρίς προηγούμενο. Ποτέ κανείς στο παρελθόν δεν διανοήθηκε να αλλοιώσει το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο για αιτήσεις συνταξιοδότησης» συμπλήρωσε.
Ο κ. Βρούτσης προειδοποίησε, μάλιστα, ότι «το ηλεκτρονικό αποτύπωμα υπάρχει» εξηγώντας ότι αυτό ισχύει «επειδή χρησιμοποίησαν κωδικούς υπαλλήλων.
Κάποιος με εντολή έκανε αλλοίωση του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου».
«Θα το βρουν μπροστά τους» είπε απευθυνόμενος στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, ενώ σχετικά με τον αριθμό των αιτήσεων που διεγράφησαν εκτίμησε ότι πρόκειται για χιλιάδες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης