Πολιτική

Κουρουμπλής: Κυρίαρχη του πολιτικού σκηνικού η κυβέρνηση την επομένη της 26ης Μαΐου και των εθνικών εκλογών

Κουρουμπλής: Κυρίαρχη του πολιτικού σκηνικού η κυβέρνηση την επομένη της 26ης Μαΐου και των εθνικών εκλογών
«Ένα μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλάει, αλλά θα μιλήσει απευθείας στις κάλπες», ανέφερε ο Π. Κουρουμπλής
Τη βεβαιότητά του ότι «οι πολίτες θα κάνουν την υπέρβασή τους και η κυβέρνηση την επομένη της 26ης Μαΐου, αλλά και των εθνικών εκλογών θα είναι και πάλι κυρίαρχη του πολιτικού σκηνικού»,εξέφρασε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κουρουμπλής, σε συνέντευξή του στη εφημερίδα «Νέα Σελίδα».
Τόνισε πως «η κίνηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προσδώσει στις ευρωεκλογές δημοψηφισματικό χαρακτήρα, οπλίζει πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ να πείσει όλους εκείνους τους πολίτες που σκέπτονται την αποχή -την οποία θεωρεί τον πολιτικό αντίπαλο του ΣΥΡΙΖΑ- να κάνουν δεύτερες σκέψεις προκειμένου η αναμέτρηση να αποβεί υπέρ των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου».
Μάλιστα, από την επικοινωνία του με τον κόσμο ανέφερε ότι «ένα μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλάει, αλλά θα μιλήσει απευθείας στις κάλπες».
Απαντώντας στο εάν η Συμφωνία των Πρεσπών προκαλεί πολιτικό κόστος στη κυβέρνηση τόνισε ότι «η κυβέρνηση με πολιτική γενναιότητα έλυσε μια εκκρεμότητα που όσο καθυστερούσε λειτουργούσε σε βάρος της χώρας».
Τέλος, ο κ. Κουρουμπλής σχετικά με την απόδοση των κοινωνικών μέτρων της κυβέρνησης και την τροπολογία για την προστασία της πρώτης κατοικίας υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση «έθεσε ως απόλυτη προτεραιότητά της την προστασία της πρώτης κατοικίας» και οι περίπου οκτώ μήνες μετά την έξοδο από τα μνημόνια αποδεικνύονται πυκνός χρόνος για κοινωνικά μέτρα, παρά τους όποιους υπάρχοντες περιορισμούς.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης