Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Στις ευρωεκλογές ζητάμε την ψήφο του λαού, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμούμε την Ελλάδα σε μία γερμανική Ευρώπη

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Στις ευρωεκλογές ζητάμε την ψήφο του λαού, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμούμε την Ελλάδα σε μία γερμανική Ευρώπη
 «Στις εθνικές εκλογές θα κατεβούμε αυτόνομα σε όλη την Ελλάδα και θα είμαστε πάλι οι ρυθμιστές», ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε η εγγύηση στα εθνικά θέματα και θα παραμείνουμε εγγύηση» και «στις ευρωεκλογές ζητάμε την ψήφο του ελληνικού λαού, έχοντας ξεκάθαρα δηλώσει ότι εμείς δεν επιθυμούμε την Ελλάδα σε μία γερμανική Ευρώπη», τόνισε Ο Π. Καμμένος από το Ναύπλιο.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,  Πάνος Καμμένος,  παρέστη στο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιφερειακών Ενώσεων Στρατιωτικών «Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο.
Στο χαιρετισμό που απηύθυνε, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ο ίδιος ως υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε εισηγηθεί τη θεσμοθέτηση του θεσμού της Ένωσης Στρατιωτικών και σημείωσε πως
«ο θεσμός της Ενώσεως Στρατιωτικών, που πολλοί φοβούνταν - και από τον πολιτικό κόσμο και από τη στρατιωτική ιεραρχία - απέδειξε ότι με υπευθυνότητα, με σοβαρότητα, με σκληρή δουλειά, μπορεί να αποτελέσει εκείνη τη δύναμη, που παράλληλα με τη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία, θα εργαστεί προς όφελος του προσωπικού».
Υπογράμμισε ότι είναι τιμή του, που υπηρέτησε τέσσερα χρόνια, από τη θέση του Υπουργού, τις Ένοπλες Δυνάμεις και ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για την πρόκληση «γιατί παράλληλα με τη λειτουργία της Ένωσης Στρατιωτικών τιμάται ένας από τους ήρωες των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς, που μαζί με τον Αντιναύαρχο Αναστάσιο Τουλίτση και τον Πλοίαρχο Ελευθέριο Ευαγγέλου συνεχίζουν την ένδοξη ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων, του Παναγιώτη Βλαχάκου, του Έκτορα Γιαλοψού, του Χριστόδουλου Καραθανάση, αλλά και όλων εκείνων που εν καιρώ ειρήνης έπεσαν σε συνθήκες πολέμου».
 «Γιατί τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, εν καιρώ ειρήνης, μάχονται, ασκούνται και λειτουργούν σε συνθήκες πολέμου.
Πέφτουν υπέρ πίστεως και πατρίδος για τη διατήρηση της ασφάλειας του έθνους, για την εδαφική ακεραιότητα, για την ασφάλεια όλων των οικογενειών των Ελλήνων.
Αποδίδουμε , λοιπόν, τιμή, όλοι οι Έλληνες, σε αυτούς που έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος, αλλά και σε όλους εσάς, που συνεχίζετε να υπηρετείτε τις Ένοπλες Δυνάμεις, τη Σημαία, το έθνος, με υπευθυνότητα και αφοσίωση.
Και βεβαίως ήρθε πλέον η ώρα και η Πολιτεία να κάνει το καθήκον της απέναντι στο ισχυρότερο οπλικό σύστημα το οποίο έχει η χώρα, το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων», συμπλήρωσε.
 «Τέσσερα χρόνια πιστεύω ότι έγιναν αρκετά βήματα.
Προχωρήσαμε στη θεσμοθέτηση νόμων που καλύπτουν αρκετά από εκείνα τα αιτήματα που είχε το προσωπικό.
Λύθηκε ένα μεγάλο ποσοστό, αλλά όχι όλα», συνέχισε ο κ. Καμμένος.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μεταξύ άλλων, ανέφερε για την έκρυθμη  κατάσταση στο Αιγαίο «να μην ανησυχεί κανένας Έλληνας.
Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, ο Στρατός Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, η Πολεμική Αεροπορία, μαζί με τους Εθνοφύλακες, είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση.
Οι Τούρκοι ξέρουν πολύ καλά ότι αν αμφισβητήσουν ένα χιλιοστό της εθνικής μας κυριαρχίας θα κατατροπωθούν στο Αιγαίο.
Και αυτό δεν έχει να κάνει με πολιτικές ηγεσίες, έχει να κάνει με το υψηλό ηθικό του στρατεύματος και την πίστη του ελληνικού λαού στη διαφύλαξη της ειρήνης».
«Είμαστε ένας λαός που επιθυμεί την ειρήνη, αλλά είμαστε και έτοιμοι να προασπίσουμε, με όλα τα μέσα, την εδαφική μας ακεραιότητα, απέναντι σε οποιαδήποτε πρόκληση», είπε χαρακτηριστικά.
Για τις ευρωεκλογές ο κ. Καμμένος είπε πως «ζητάμε την ψήφο του ελληνικού λαού, έχοντας ξεκάθαρα δηλώσει ότι εμείς δεν επιθυμούμε την Ελλάδα σε μία γερμανική Ευρώπη.
Επιθυμούμε τη συμμετοχή μας σε μία Ευρώπη των εθνών - κρατών.
Οι υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης, εκείνοι που επιθυμούν την ευρωπαϊκή ενοποίηση με κατάργηση των σημαιών είναι εκείνοι που θα έχουμε ως πολιτικούς αντιπάλους σε αυτές τις εκλογές».
Στις εθνικές εκλογές ανέφερε ότι «θα κατεβούμε αυτόνομα σε όλη την Ελλάδα και θα είμαστε πάλι οι ρυθμιστές».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης