Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Enerprise Greece: Σεμινάριο για την ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών στην παγκόσμια αγορά του Private Label

tags :
Enerprise Greece: Σεμινάριο για την ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών στην παγκόσμια αγορά του Private Label
Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στον Οργανισμό Enterprise Greece, κα Ήρα MacPhail (τηλ: 210 3355741, e-mail: i.macphail@enterprisegreece.gov.gr)
Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece) διοργανώνει σεμινάριο ενημέρωσης Ελλήνων εξαγωγέων, την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, 09:30-14:30, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, στο πλαίσιο της επίσημης εθνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας “PLMA’s World of Private Label”,  η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Άμστερνταμ 20-22 Μαΐου 2019.  
Η Διεθνής  Έκθεση  “PLMA΄S  WORLD OF PRIVATE LABEL”, πραγματοποιείται εδώ και 33 χρόνια από την Ένωση Κατασκευαστών Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας, τα μέλη της οποίας ξεπερνούν τις 4.400 και θεωρείται η σημαντικότερη παγκοσμίως εμπορική διεθνής έκθεση στον τομέα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας.
Η Έκθεση παρέχει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας σε ένα ευρύ φάσμα υποψηφίων πελατών, στο οποίο συγκαταλέγονται οι σημαντικότεροι λιανέμποροι, εισαγωγείς, εκπρόσωποι  αλυσίδων Super Markets και Discount Super Markets,  χονδρέμποροι κ.λπ. από την Ευρώπη, τη Νότια και Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αφρική.
Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία, ο τομέας των προϊόντων Ιδιωτικής ετικέτας αυξάνει συνεχώς το μερίδιο του, σε ποσοστό περίπου 30%, στις 17 από τις 20 Ευρωπαϊκές χώρες, που παρακολουθεί η εταιρεία  Nielsen για λογαριασμό της PLMA.
Στόχος του σεμιναρίου που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece) την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, 09:30-14:30, είναι να ενημερωθούν οι Έλληνες εξαγωγείς  για τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για θέματα προώθησης προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας στις αγορές του κόσμου, καθώς και για τις ευκαιρίες που προσφέρονται από τη συμμετοχή τους στις διεθνείς εκθέσεις  PLMA Amsterdam, Chicago και Shangai.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλες τις ελληνικές παραγωγικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να δραστηριοποιηθεί στην παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας.
Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στον Οργανισμό Enterprise Greece, κα Ήρα MacPhail (τηλ: 210 3355741, e-mail: i.macphail@enterprisegreece.gov.gr).
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης