Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης: Θα είμαστε άξιοι της τύχης μας αν η ΝΔ δεν πάει πολύ μπροστά στις ευρωεκλογές

Μεϊμαράκης: Θα είμαστε άξιοι της τύχης μας αν η ΝΔ δεν πάει πολύ μπροστά στις ευρωεκλογές
Δεν ανταγωνίζομαι κανέναν, μπήκα στο ψηφοδέλτιο για την φανέλα υποστήριξε ο κ.Μεϊμαράκης
Την θέση πως θα είμαστε άξιοι της τύχης μας αν η ΝΔ δεν πάει πολύ μπροστά στις ευρωεκλογές διατύπωσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ.
Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Open ο κ.Μεϊμαράκης απέφυγε τα προγνωστικά όσον αφορά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, επισημαίνοντας πως «οι ψηφοφόροι δεν έχουν ζεσταθεί ακόμα εκλογικά».
«Οι εκλογές για την Ευρώπη ποτέ δεν ενδιέφεραν την Ελλάδα αλλά τώρα η Ευρώπη έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο να παίξει και πλέον οι αποφάσεις της αποτελούν οδηγίες προς τα κράτη μέλη και δεύτερον τώρα πάμε με άλλο δίλημμα και άλλες διαχωριστικές γραμμές.
Τώρα υπάρχει το ερώτημα ποια Ευρώπη θέλουμε και αν θέλουμε Ευρώπη ή όχι» είπε ο κ.Μεϊμαράκης, υποστηρίζοντας πως «ένα ποσοστό του εκλογικού σώματος θα προσέλθει για να δώσει μήνυμα στα πολιτικά κόμματα».
Ο κ.Μεϊμαράκης τόνισε ότι η συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο θα συσπειρώσει τους ψηφοφόρους της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι δεν ανταγωνίζεται κανέναν και ότι μπήκε στο ψηφοδέλτιο «για τη φανέλα».
Ερωτηθείς για το αν συμφωνεί με την άποψη του Άδωνη Γεωργιάδη ότι το ποσοστό 3,5 μονάδων υπέρ της ΝΔ στις ευρωεκλογές είναι ορόσημο της νίκης, ο κ.Μεϊμαράκης είπε ότι αφού αυτό λέει ο αντιπρόεδρος, είναι θέση του κόμματος και δεν θα τοποθετηθεί διαφορετικά σε καμία περίπτωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης