Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές – Η ΝΔ παρουσίασε έργα που είτε υλοποιούνται είτε δημοπρατούνται

Σπίρτζης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές – Η ΝΔ παρουσίασε έργα που είτε υλοποιούνται είτε δημοπρατούνται
Εντός των επόμενων ημερών ο διαγωνισμός για νέα λεωφορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είπε ο κ.Σπίρτζης
Τη βεβαιότητα του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές εξέφρασε ο υπουργός Υποδομών Χρ. Σπίρτζης, ο οποίος και με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ για τις υποδομές, είπε πως αυτά είτε υλοποιούνται είτε δρομολογούνται.
«Ο κ. Θεοδωρικάκος έχει μεγάλη εμπειρία στις δημοσκοπήσεις αλλά αντί να κάνει μετρήσεις για να αποτυπώνει τη φωτογραφία της στιγμής, τις χρησιμοποιεί για να κάνει προπαγάνδα.
Θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υποστεί ήττα.
Οι προοδευτικές δυνάμεις της χώρας θα κερδίσουν τις εκλογές.
Ο κ. Μητσοτάκης έχει την τάση να επιλέγει για συνεργάτες του πρώην στελέχη του ΚΚΕ ενώ καταγγέλλουν τον Αλέξη Τσίπρα ότι παίρνει στελέχη από το ΠΑΣΟΚ» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Σπίρτζης.
Αναφερόμενος στο πρόγραμμα της ΝΔ για τις υποδομές ο κ.Σπίρτζης τόνισε ότι  «η ΝΔ παρουσίασε έργα που είτε υλοποιούνται, είτε δημοπρατούνται είτε πρόκειται να δημοπρατηθούν».
«Οι Έλληνες πολίτες έχουν ζήσει ότι δεν ολοκληρωνόταν για δεκαετίες η Αθηνών - Θεσσαλονίκης και τη διαδρομή με τα κολωνάκια στην Αθηνών-Πατρών.
Ο "σφάχτης" του σιδηροδρόμου είναι ο κ. Χατζηδάκης, τον άφησε με εκκρεμότητες πολλών δισ. απέναντι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή» είπε ο κ.Σπίρτζης, ο οποίος ερωτηθείς για την υποψηφιότητα Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι «καλό θα ήταν να κάνει η ΝΔ μια λίστα με τους ευρωβουλευτές της και να κάνει την αυτοκριτική της».
«Ο κ. Κόκκαλης ανήκει σε μια οικογένεια που έχει ιστορικά στενούς δεσμούς με την Αριστερά.
Στην επιχειρηματική του δραστηριότητα ποτέ δεν βοηθήθηκε από την κυβέρνηση.
Όσο ήταν δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά δεν τους πείραζε;» διερωτήθηκε ο κ.Σπίρτζης, ο οποίος προανήγγειλε ότι εντός των επόμενων ημερών έρχεται διαγωνισμός για καινούρια λεωφορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
«Τις επόμενες 10-15 μέρες θα βγει ο διαγωνισμός που αφορά 350 λεωφορεία για τη Θεσσαλονίκη και μεγαλύτερο αριθμό για την Αθήνα.
Ο διαγωνισμός θα γίνει κεντρικά από το υπουργείο, θα περιλαμβάνει τη συντήρηση και τα ανταλλακτικά» είπε ο κ.Σπίρτζης, ο οποίος έκανε λόγο και για το αναλογικό εισιτήριο, όπου η χρέωση θα γίνεται ανάλογα με τη μετακίνηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης