Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η νέα, ανατρεπτική καμπάνια Praktiker είναι στον αέρα!

tags :
Η νέα, ανατρεπτική καμπάνια Praktiker είναι στον αέρα!
Σκοπός της νέας καμπάνιας είναι να προκαλέσει και να προσκαλέσει τους καταναλωτές στη νέα εποχή Praktiker κάνοντας «χειροπιαστή» την αλλαγή μέσα από τα ίδια τα προϊόντα, αναπαράγοντας το μοντέλο του “catalogization”
Μία ανατρεπτική καμπάνια επέλεξε η Praktiker Hellas για να επικοινωνήσει τη μεγάλη ανανέωση που έχει συντελεστεί και συμβαίνει καθημερινά στα καταστήματά της.
Στην καμπάνια που επιμελήθηκε η Solid Havas με μήνυμα «Αλλάζει το σπίτι», η δημιουργική ιδέα βασίζεται στο στοιχείο της ανατροπής και της έκπληξης που περιμένει κάθε επισκέπτη στα Praktiker, τα οποία έχουν εξελιχθεί σε έναν ολοκληρωμένο προορισμό για το σπίτι.
Σκοπός της νέας καμπάνιας είναι να προκαλέσει και να προσκαλέσει τους καταναλωτές στη νέα εποχή Praktiker κάνοντας «χειροπιαστή» την αλλαγή μέσα από τα ίδια τα προϊόντα, αναπαράγοντας το μοντέλο του “catalogization”.
Συνδυάζοντας κώδικες life style και χιούμορ, οι ταινίες της καμπάνιας κάνουν σαφή την ανανέωση ισορροπώντας ανάμεσα στο “Do It Yourself” DNA του Praktiker και την εντυπωσιακή αισθητική των αντικειμένων σπιτιού και επίπλων που φιλοξενούν πλέον τα καταστήματα για να αλλάξουν το σπίτι σου.
Κάθε ταινία ξεκινά με μια υποβλητική αφήγηση για κάτι που δεν ήξερες ότι υπάρχει στα Praktiker και «διακόπτεται» δημιουργικά από κάτι γνώριμο για να ξεκαθαρίσει στον θεατή ότι «κι όμως είναι στα Praktiker!»
Οι πρώτες ταινίες της νέας καμπάνιας είναι ήδη στον αέρα.
Η παραγωγή είναι της Μagikon Productions σε σκηνοθεσία Αργύρη Παπαδημητρόπουλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης