Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Απέναντι στα εθνικά συμφέροντα η Συμφωνία των Πρεσπών – Δεν την αποδέχεται ο λαός

Λεβέντης: Απέναντι στα εθνικά συμφέροντα η Συμφωνία των Πρεσπών – Δεν την αποδέχεται ο λαός
Δεν μπορεί να σταθεί στην πράξη η συμφωνία, θα ακυρωθεί στην πράξη είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Την θέση ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι απέναντι στα εθνικά συμφέροντα διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος υπογράμμισε πως δεν την αποδέχεται η πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
«Ο κ. Τσίπρας προχώρησε σε μια απόφαση που βρίσκεται απέναντι στα εθνικά συμφέροντα
Ο Πρωθυπουργός, ο κος Τράμπ και η κα Μέρκελ γνώριζαν ότι η συμφωνία των Πρεσπών εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν την αποδέχεται.
Όλοι γνωρίζουν ότι παραβιάστηκε η θέληση του ελληνικού λαού και μια τέτοια συμφωνία δεν μπορεί να σταθεί και θα ακυρωθεί στην πράξη.
Η Ένωση Κεντρώων ζητά να διενεργηθεί δημοψήφισμα και να αποφασίσει ο ελληνικός λαός για την συμφωνία των Πρεσπών» ανέφερε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open ο κ.Λεβέντης.
Πάντως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων άσκησε κριτική στην ΝΔ λέγοντας ότι μιλάει μόνο για γλώσσα και ταυτότητα και αφήνει στην άκρη το όνομα της Μακεδονίας το οποίο, όπως είπε, παραχώρησε ένας αριστερός Πρωθυπουργός.
Με αφορμή την παρενόχληση του ελικοπτέρου του πρωθυπουργού από τουρκικά μαχητικά κατά τη διάρκεια της μετάβασης του στο Αγαθονήσι για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο κ.Λεβέντης τόνισε ότι τέτοιες ενέργειες θα συνεχιστούν από την πλευρά της Άγκυρας και ζήτησε από την κυβέρνηση να ενισχυθούν οι ένοπλες δυνάμεις μας με δικομματικό τρόπο και με την παρουσία εισαγγελέα να γίνουν κάποιες παραγγελίες σε F35 και φρεγάτες του πολεμικού ναυτικού.
«Δυστυχώς, κάποιοι ανόητοι με δηλώσεις τους δίνουν λαβή στην Άγκυρα η οποία δηλώνει ότι της ανήκει το Αιγαίο και πολλά από τα νησιά μας» είπε ο κ.Λεβέντης.
Ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε ότι γίνονται κατά παραγγελία και δεν απηχούν την πραγματικότητα και την βούληση της κοινωνίας.
«Δεν μπορεί, την ίδια στιγμή μια έρευνα να καταγράφει μέχρι και 12 μονάδες διαφορά την ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλη έρευνα να παρουσιάζει την διαφορά ανάμεσα στα δυο κόμματα στο 3%.
Το βράδυ των εκλογών η Ένωση Κεντρώων θα είναι η ευχάριστη έκπληξη και οι δημοσκόποι θα σκίσουν τα πτυχία τους» υποστήριξε ο κ.Λεβέντης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης