Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονική: Συλλήψεις διακινητών μεταναστών μετά από καταδίωξη – Στο νοσοκομείο δυο τραυματίες

Θεσσαλονική: Συλλήψεις διακινητών μεταναστών μετά από καταδίωξη – Στο νοσοκομείο δυο τραυματίες
Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα σε δύο αυτοκίνητα που κρίθηκαν ύποπτα, όμως οι οδηγοί τους δε στάμάτησαν και ακολούθησε καταδίωξη
Σε δύο συλλήψεις διακινητών μεταναστών, ενός 34χρονου και ενός 26χρονου, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, αφού πρώτα τους καταδίωξαν.
Ειδικότερα, αστυνομικοί έκαναν σήμα σε δύο αυτοκίνητα που κρίθηκαν ύποπτα και κινούνταν στην παλιά εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, κοντά στον οικισμό Βασιλούδι, των οποίων οι οδηγοί αγνόησαν το σήμα και έτσι, ακολούθησε καταδίωξη.
Το ένα όχημα οδηγούσε ένας 34χρονος Λίβυος, που όμως φτάνοντας στη Σταυρούπολη δυτικά της Θεσσαλονίκης, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο.
Ο 34χρονος συνελήφθη και οι αστυνομικοί έβγαλαν από το εσωτερικό του οχήματος τέσσερις μετανάστες, εκ των οποίων οι εντοπίστηκαν στο χώρο των αποσκευών και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα.
Το δεύτερο όχημα, το οποίο οδηγούσε ένας 26χρονος Μαροκινός, επίσης ακινητοποιήθηκε στην ίδια περιοχή και συνελήφθη.
Στο εν λόγω όχημα  ο 26χρονος μετέφερε έξι μετανάστες, εκ των οποίων οι δύο στο πορτμπαγκάζ.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι διακινούμενοι μετανάστες είναι υπήκοοι Ερυθραίας και Μπανγκλαντές και στερούνταν των προβλεπόμενων εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.
Επιπλέον, τα οχήματα που τους μετέφεραν φέρεται να έχουν κλαπεί και να έχουν τοποθετηθεί σε αυτά πινακίδες κυκλοφορίας άλλων οχημάτων.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και πλέον οδηγούνται στον εισαγγελέα ποινική δίωξης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης