Γεννηματά: Χθες έπρεπε να είχαν γίνει εκλογές - Να ορίσουν τώρα ημερομηνία

Γεννηματά: Χθες έπρεπε να είχαν γίνει εκλογές - Να ορίσουν τώρα ημερομηνία
"Το ΚΙΝΑΛ θα συμπράξει με όποιον συμφωνήσει με το σχέδιο μας", ανέφερε  η Φ. Γεννηματά
«Χθες έπρεπε να είχαν γίνει εκλογές.
Τίποτα δεν τους βγαίνει.
 Να ορίσουν τώρα ημερομηνία εκλογών», ανέφερε μιλώντας στη τηλεόραση του OPEN η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φ. Γεννηματά.
Μάλιστα, η ίδια κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα πως δεν θέλει να κουνηθεί από την καρέκλα του και την κυβέρνηση ότι δεν έχει τσίπα, ενώ σημείωσε για το ΚΙΝΑΛ «δεν βάζω πήχη το τι ποσοστό θα πάρουμε στις εκλογές.
Θέλω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις εκλογές».
Η κ. Γεννηματά για την επόμενη μέρα των εκλογών και την πιθανή συγκυβέρνηση με κάποιο κόμμα, τόνισε πως «οι άλλοι πρέπει να τοποθετηθούν απέναντι στον ελληνικό λαό το τι θα κάνουν αμέσως μετά τις εκλογές.
Το ΚΙΝΑΛ θα συμπράξει με όποιον συμφωνήσει με το σχέδιο μας.
Αυτοί όμως δεν έχουν πει τι θα πράξουν ακόμα.
Δεν θα γίνουμε μέρος των προβλημάτων.
Θέλουμε λύση».
Κάνοντας στις αναρτήσεις της Μυρσίνης Λοΐζου στα κοινωνικά δίκτυα για την τρομοκρατία και τις βόμβες μολότοφ επεσήμανε ότι «από την αρχή είχαμε ανατριχιάσει από τις προκλητικές δηλώσεις της για τα επεισόδια», προσθέτοντας «δεν γνώριζε ο Τσίπρας ποια έβαζε;
Ήταν γνωστό ποια ήταν η γυναίκα αυτή από πριν».
Ακόμη, η κ. Γεννηματά επέκρινε τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτη, για τις δηλώσεις του για πιθανά επεισόδια στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών, σημειώνοντας πως «ζούμε το άκρων άωτο του θράσους. Δεν εκπλήσσομαι με αυτά».
Αναφερόμενη στο έκτακτο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ (30-31 Μαρτίου) η κ. Γεννηματά δήλωσε ότι δεν ανησυχεί για τυχόν αποχωρήσεις προς την Προοδευτική Συμμαχία, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι «πρέπει να ενεργήσουμε ως ενιαίο κόμμα.
 Όλοι πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι και ενωμένοι.
Να έχουμε ενότητα και ευθύνη.
Το ΠΑΣΟΚ είναι στην πρώτη γραμμή, είναι η κινητήρια δύναμη του ΚΙΝΑΛ.
Ο ήλιος θα είναι στα ευρωψηφοδέλτια μας».
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS