Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννης: Ο Δήμος της Αθήνας θέλει «λάντζα»

Μπακογιάννης: Ο Δήμος της Αθήνας θέλει «λάντζα»
«Αυτό που θέλουμε είναι να ασχοληθούμε με τα προβλήματα της καθημερινότητας σε κάθε γειτονιά», υπογράμμισε ο κ. Μπακογιάννης
«O Δήμος της Αθήνας θέλει «λάντζα».
Άλλωστε ένα από τα βασικά προβλήματα του Δήμου Αθηναίων όλα αυτά τα χρόνια, ήταν ότι αναλώνονταν όλοι με το να αναδεικνύουν τι δεν μπορούν να κάνουν.
Ας εστιαστούμε λοιπόν καταρχάς σε αυτά που μπορεί και πρέπει να κάνει ο Δήμαρχος Αθηναίων, και το ελάχιστο είναι το πράσινο, ο φωτισμός και η καθαριότητα, όλα αυτά τα οποία εμείς ονομάζουμε Πολιτισμό της Καθημερινότητας.
Ας αφήσουμε επιτέλους τις δικαιολογίες και τις προφάσεις», επισήμανε ο Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στο newsbeast.gr και στον δημοσιογράφο Βίκτωρα Μοντζέλι.
Όπως ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων «από την Αθήνα, λείπουν τα βασικά.
Όσο για το τσαλάκωμα;
Είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Αν δεν σπάσεις αυγά, δεν κάνεις ομελέτα.
Τα καλά νέα είναι πως όλοι κρινόμαστε στην πράξη, στο αποτέλεσμα, και όχι στις προθέσεις ή στα λόγια».
Απαντώντας στο ερώτημα για το χρόνο μέσα στον οποίο  ο δημότης και ο επισκέπτης της Αθήνας θα αρχίσει να βλέπει αλλαγές στην πόλη, υπογράμμισε: «Μακριά από μένα μαγικά ραβδιά και ανέξοδες υποσχέσεις.
Ένα είναι βέβαιο, ότι όλα όσα αναφέρονται στο πρόγραμμά μας αλλάζουν την εικόνα της πόλης μας και σταδιακά, χρόνο με το χρόνο, οι Αθηναίοι και οι επισκέπτες θα βλέπουν μια όλο και πιο ελκυστική Αθήνα»
Πρόσθεσε επίσης ότι «αυτό που θέλουμε είναι να ασχοληθούμε με τα προβλήματα της καθημερινότητας σε κάθε γειτονιά.
Από κάτω προς τα πάνω», ενώ αναφερόμενος στους 229  υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του τόνισε ότι «είναι άνθρωποι οι οποίοι πήραν το μεγάλο ρίσκο να μπούν μες στη φωτιά από αγάπη γι’ αυτή την πόλη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης