ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Ο δικός μας Νίκος υποψήφιος με τον «ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ»

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Ο δικός μας Νίκος υποψήφιος με τον «ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ»
Υποψήφιος με το Συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη για το Δήμο Αθηναίων, θα είναι στις Δημοτικές Εκλογές ο Νίκος Μακρόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική
«Το προσωπικό μου στοίχημα είναι να αλλάξει το ύφος, την εικόνα, το χρώμα της Αθήνας και να προσφέρω πρώτα στους δημότες και στους κατοίκους της και μετά σε όλους όσους την επισκέπτονται και την περιηγούνται, χαρά και ελπίδα», τονίζει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μακρόπουλος.
Υποψήφιος με το Συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη για το Δήμο Αθηναίων, θα είναι στις Δημοτικές Εκλογές ο Νίκος Μακρόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική. 
Η υποψηφιότητα του Νίκου Μακρόπουλου, με το συνδυασμό «ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ» του Κώστα Μπακογιάννη ανακοινώθηκε, επισήμως, προχθές, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς.
Ο Νίκος, έχοντας ήδη διανύσει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στο χώρο της ασφαλιστικής αγοράς, αλλά και συμμετάσχει επί πολλές δεκαετίες στα κοινά του κλάδου, αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο της Αθήνας και να ζητήσει τη στήριξη των κατοίκων της, προκειμένου να προσφέρει στα κοινά, αλλάζοντας την Αθήνα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Όπως τόνισε κι ο ίδιος, πήρε την απόφαση αυτή γιατί τον κέρδισε η ιδέα «να σηκώσουν ξανά ανάστημα οι πολίτες της Αθήνας. Να σηκώσουμε την «Αθήνα Ψηλά», όπως λέει και ο Κώστας Μπακογιάννης.
Το προσωπικό μου στοίχημα είναι να αλλάξει το ύφος, την εικόνα, το χρώμα της Αθήνας και να προσφέρω πρώτα στους δημότες και στους κατοίκους της και μετά σε όλους όσους την επισκέπτονται και την περιηγούνται, χαρά και ελπίδα.»
«Πρέπει να εστιάσουμε σε όλες εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας.
Να κερδίσουμε την χαμένη ζωντάνια μας. Να “κτίσουμε” μια πόλη πρότυπο, εφάμιλλη της ιστορίας της, του πολιτισμού και των αξιών της.
Μια πόλη υπόδειγμα για όσους αγαπούν την ποιότητα, απαιτούν την ισότητα, επιδιώκουν την επιτυχία και επιθυμούν την ευτυχία.
Μια πόλη που προσφέρεται για επιδόσεις, διακρίσεις, διεκδικήσεις» τονίζει ο κ. Μακρόπουλος.
Αυτοδημιούργητος ο ίδιος και με πολυετή εμπειρία και παρουσία στο επιχειρείν, έχει μάθει να βλέπει την ευκαιρία ακόμη και μέσα κρίση, να κυνηγά το στόχο και να τον επιτυγχάνει, να διεκδικεί μία θέση ανάμεσα στους νικητές.
Όπως αναφέρει, «από την εμπλοκή μου με τα κοινά του Δήμου Αθηναίων, το μόνο που επιδιώκω, το μόνο που επιθυμώ είναι να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερο για να αλλάξει η πόλη μας, για να σηκωθεί η «Αθήνα Ψηλά» στις προτιμήσεις όλων».

Ποιος είναι ο Νικόλαος Μακρόπουλος

Μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στην Αθήνα.
Σπούδασε στην Αγγλία στο Πανεπιστήμιο του Leeds και ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία του στα γραφεία του αείμνηστου τέως Δημάρχου Αθηνών και διακεκριμένου ασφαλιστή, Γ. Πλυτά.
Το 1998 απέκτησε την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στην οποία έχει, σήμερα, μειοψηφική συμμετοχή η Εθνική Ασφαλιστική.
Ίδρυσε τη ΝΙΜΑ Μεσίτες Ασφαλειών και Αντασφαλειών Α.Ε. – την πρώτη εταιρεία που αναγνωρίστηκε στην Ελλάδα ως εξουσιοδοτημένος ανταποκριτής του διεθνούς φήμης ασφαλιστικού οργανισμού LLOYD’S. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Από ποιες θέσεις συμμετείχε στα κοινά

Αντιπρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
Πρόεδρος του Association of Lloyd’s Brokers Representatives in Greece
Αντιπρόεδρος Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου
Μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής και Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος
Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Εκπροσώπων Ασφαλιστικών Εταιριών
Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, Επίτιμος Πρόεδρος ΣΕΜΑ
Το 2018 του απονεμήθηκε η διάκριση του «Ηγέτη της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς» για την προσφορά του στο θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS