Χριστοδουλάκης (ΚΙΝΑΛ): Εκλογές έπρεπε να είχαν γίνει … χθες – Ο ΣΥΡΙΖΑ, η fake Αριστερά θα συντριβεί στις ευρωεκλογές

Χριστοδουλάκης (ΚΙΝΑΛ): Εκλογές έπρεπε να είχαν γίνει … χθες – Ο ΣΥΡΙΖΑ, η fake Αριστερά θα συντριβεί στις ευρωεκλογές
Η κυβέρνηση Τσίπρα έχει χάσει την επαφή της με τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας είπε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ
Την θέση πως οι εκλογές έπρεπε να έχουν γίνει…χτες διατύπωσε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μ. Χριστοδουλάκης, ο οποίος επιτέθηκε στην κυβέρνηση υποστηρίζοντας πως «έχει χάσει την επαφή με την κοινωνία και θα επιδιώξει να φτάσει μέχρι την τελευταία μέρα, πριν αποχωριστεί την καρέκλα της εξουσίας».
«Αν μπορούσαν να αλλάξουν και το Σύνταγμα και να παρατείνουν για άλλα τέσσερα χρόνια την παραμονή τους στην εξουσία, θα το έκαναν και αυτό.
Η Κυβέρνηση αυτή έχει χάσει την επαφή της με τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας, φτιάχνει πλασματικά προοδευτικά μέτωπα σε επίπεδο ηγεσίας και με συνεργάτες από την Ακροδεξιά ή και τη Δεξιά, με αποτέλεσμα ένα συνονθύλευμα, που στην πράξη είναι ομάδα τυχοδιωκτών.
Ο κ. Μωραΐτης πριν από 15 μέρες μιλούσε για τη χειρότερη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης και μόλις του προσφέρθηκε καρέκλα έκανε στροφή 180 μοιρών.
Πρόκειται για την επιτομή του τυχοδιωκτισμού» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Χριστοδουλάκης, τονίζοντας ότι «τους έχει πιάσει πανικός».
«Διοργανώνουν αντι-συγκέντρωση την ίδια περίοδο με το δικό μας Συνέδριο, γεγονός που δείχνει το άγχος τους μπροστά στην πορεία του Κινήματος Αλλαγής που διαρκώς είναι ανοδική.
Και πρόκειται για πραγματικότητα που τη βλέπουμε στις περιοδείες μας ανά την Ελλάδα.
Η συμμετοχή του κόσμου στις συγκεντρώσεις μας είναι τεράστια και γι’ αυτό η Πρόεδρος Φώφη Γεννηματά είπε ότι θα αποτελέσουμε την έκπληξη των εκλογών.
Γεμίζουμε αίθουσες.
Οι πολίτες συρρέουν για να μας ακούσουν.
Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ούτε και η ΝΔ δεν θα γέμιζαν τις μισές» υποστήριξε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ.
Ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις ο κ.Χριστοδουλάκης υπογράμμισε ότι αυτές δεν αποτυπώνουν τις πραγματικές δυνάμεις του ΚΙΝΑΛ.
«Οι δημοσκοπήσεις όχι μόνο δεν αποτυπώνουν τις πραγματικές δυνάμεις του ΚΙΝΑΛ, αντιθέτως ενισχύουν το τεχνητό δίπολο, που πάει να διαμορφωθεί.
Την ημέρα των εκλογών όσοι πιστεύουν ότι το ΚΙΝΑΛ θα πάρει χαμηλό ποσοστό, θα εκπλαγούν κυριολεκτικά.
Οι Ευρωεκλογές, που είναι χρονικά η πρώτη κάλπη, θα στείλουν ξεκάθαρα το μήνυμα.
Μήνυμα δύναμης του προοδευτικού χώρου κατά της βίας, του εθνικισμού και του φασισμού που αναπτύσσονται στην Ευρώπη.
Και ο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι μια fake Αριστερά, θα συντριβεί» υποστήριξε ο κ.Χριστοδουλάκης.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS