Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης: Επιστρέφουν στους δήμους πάνω από 500 σχολικοί φύλακες που μετατάχθηκαν το 2014

Χαρίτσης: Επιστρέφουν στους δήμους πάνω από 500 σχολικοί φύλακες που μετατάχθηκαν το 2014
"Περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι που μετατάχθηκαν το 2014 επιστρέφουν στα σχολεία", σύμφωνα με τον Α. Χαρίτση
Στη συνέλευση των σχολικών φυλάκων, στο 3ο Λύκειο Αλίμου, παραβρέθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Α. Χαρίτσης, στον οποίο και επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.
Μάλιστα, οι σχολικοί φύλακες εξέφρασαν στον υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην συνέλευσή τους, την ικανοποίησή τους για διάταξη που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου και αναμένεται να ψηφιστεί την Τρίτη 19/3 στην ολομέλεια της Βουλής, η οποία προβλέπει ότι πάνω από 500 σχολικοί φύλακες θα μπορούν να επιστρέψουν με αίτησή τους είτε στο Δήμο που απασχολούνταν πριν τεθούν σε διαθεσιμότητα.
Πρόκειται για περισσότερους από 500 σχολικούς φύλακες, οι οποίοι είχαν μπει σε διαθεσιμότητα και το 2014 μεταφέρθηκαν σε θέσεις βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού, σε νοσοκομεία της χώρας, οι οποίοι πλέον θα μπορούν να επιστρέψουν με αίτησή τους  στο Δήμο που απασχολούνταν πριν τεθούν σε διαθεσιμότητα ή και να μεταταχθούν σε άλλο Δήμο.
Ο υπουργός Εσωτερικών, Α. Χαρίτσης, σε ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο facebook, o κ. Χαρίτσης αναφέρει ότι «με το νομοσχέδιο μας που ψηφίζεται την Τρίτη στη Βουλή, περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι που μετατάχθηκαν το 2014 επιστρέφουν στα σχολεία» και ευχαριστεί τους για τη θερμή υποδοχή του στη σημερινή συνέλευση.
«Το επόμενο διάστημα θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε τις αδικίες των προηγούμενων χρόνων», υπογραμμίζει ο κ. Χαρίτσης.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης