Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τοσουνίδης: Οι φασισμοί οποιασδήποτε απόχρωσης, θεριεύουν όταν πολιτικές συμπεριφορές τραυματίζουν τη Δημοκρατία

Τοσουνίδης: Οι φασισμοί οποιασδήποτε απόχρωσης, θεριεύουν όταν πολιτικές συμπεριφορές τραυματίζουν τη Δημοκρατία
Επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ΓΣΕΕ
«Πριν αλέκτορα φωνήσαι, οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ (ΠΑΜΕ) με τη βίαιη εισβολή τους στο 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ και τους προπηλακισμούς σε βάρος συναδέλφων τους, μας επιβεβαίωσαν για όσα μόλις χθες καταγγείλαμε.
Οι φασισμοί, κόκκινης ή μαύρης απόχρωσης, θεριεύουν όταν οι πολιτικές συμπεριφορές τραυματίζουν τη Δημοκρατία, στηρίζονται στη συκοφάντηση και στην χρήση ή ανοχή της βίας» αναφέρει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης υπό τον τίτλο «για τις βιαιότητες του ΠΑΜΕ στο συνέδριο της ΓΣΕΕ».
«Επισημαίνουμε εκ νέου ότι οι οπαδοί της ιδεολογίας του κόκκινου ή του μαύρου ολοκληρωτισμού δεν έχουν το ηθικό δικαίωμα και την πολιτική νομιμοποίηση να αποδίδουν τίτλους δημοκρατικότητας.
Θα βρίσκουν πάντα τους "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" ανυποχώρητους υπερασπιστές της Δημοκρατίας και της Ελεύθερης Έκφρασης των Ελλήνων πολιτών» καταλήγει στη δήλωση του ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Τα επεισόδια στο συνέδριο της ΓΣΕΕ

Χθες το βράδυ, σημειώθηκαν επεισόδια στο συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα όταν τα μέλη του ΠΑΜΕ που πραγματοποιούσαν πορεία εισέβελαν στο Μέγαρο Χορού.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περίπου 1.000 μέλη του ΠΑΜΕ εισέβαλαν στην αίθουσα καθώς οι άνδρες της εταιρείας ασφάλειας που είχαν αναλάβει τη φύλαξη του χώρου δεν κατάφεραν να τους συγκρατήσουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης