Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντοπούλου: Πολιτικός απατεώνας ο Τσίπρας – Ολοκαύτωμα σε καιρό ειρήνης το Μάτι

Κωνσταντοπούλου: Πολιτικός απατεώνας ο Τσίπρας – Ολοκαύτωμα σε καιρό ειρήνης το Μάτι
Στήνουν κομματικό στρατό σε όλη την ιεραρχία του κράτους υποστήριξε η κα.Κωνσταντοπούλου
Πολιτικό απατεώνα χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, η οποία αναφερόμενη στην τραγωδία με την πυρκαγιά στο Μάτι το περασμένο καλοκαίρι, έκανε λόγο για ολοκαύτωμα σε καιρό ειρήνης.
«Το Μάτι είναι κακούργημα.
Είναι ένα ολοκαύτωμα σε καιρό ειρήνης.
Η εγκατάλειψη των πολιτών, η πλήρης αποχή από όλες τις οφειλόμενες ενέργειες για την προστασία των πολιτών είναι κραυγαλέα» υποστήριξε μιλώντας στο Θέμα Fm η κα.Κωνσταντοπούλου, η οποία χαρακτήρισε «προκλητική» και «κακοσκηνοθετημένη» την κυβερνητική σύσκεψη που έγινε τη νύχτα της καταστροφής.
Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας υποστήριξε ότι η ΕΡΤ αποσιώπησε τους νεκρούς επί ώρες «για να εμφανίσει τον Τσίπρα ότι δήθεν ενημερώνεται απλώς για την φωτιά».
Η κα.Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «κομματικό στρατό» που έχει διοριστεί σε όλη την ιεραρχία του κράτους χωρίς προσόντα, χωρίς αξιοκρατία «παρά μόνο με προϋπόθεση να είσαι κολλητός του Τσίπρα και του Παππά και να γίνεσαι από αχθοφόρος όπως ήταν ο Πετσίτης, εξαιρετικά υψηλά αμειβόμενος και συνδιαλεγόμενος σε όλα τα επίπεδα με επιχειρηματίες, με παράγοντες συνολικά της οικονομικής ζωής της χώρας».
Ερωτηθείσα για το πότε θα γίνουν εκλογές η κα. Κωνσταντοπουλου εκτίμησε πως «εκλογές θα γίνουν  αν δεν σκαρφιστούν και δεν μεθοδεύσουν εκτροπή, που τους έχω ικανούς, το αργότερο το φθινόπωρο».
«Εκεί λοιπόν θα πρέπει να απονομιμοποιηθούν» υπογράμμισε η κα.Κωνσταντοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης