Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η NN Hellas χορηγός στο Delphi Economic Forum

tags :
Η NN Hellas χορηγός στο Delphi Economic Forum
Η NN Hellas χορηγός στο Delphi Economic Forum
Η NN Hellas ήταν χορηγός στο Delphi Economic Forum, το οποίο πραγματοποιήθηκε από 28 Φεβρουαρίου μέχρι 3 Μαρτίου 2019.
Η κυρία Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος και ο κύριος Κωνσταντίνος Κουγιουμουτζής, Γενικός Τεχνικός Διευθυντής Υγείας της ΝΝ Hellas, πήραν μέρος στα panel συζήτησης “Startups και Μεγάλες Εταιρίες στην Ελλάδα: Ο διπλός Καθρέφτης Αλλαγής” και “Κοινωνική Ασφάλιση: Προβλήματα, Προκλήσεις και Προοπτικές”, αντίστοιχα.
Η κυρία Μαριάννα Πολιτοπούλου επικεντρώθηκε στις προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η NN Hellas κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, στον ψηφιακό μετασχηματισμό και τον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε στην επιτυχία η εμπιστοσύνη που έδειξε το δίκτυο συνεργατών στην εταιρία.
Ακόμη, μίλησε για την έμφαση που δίνει η NN Hellas στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής κουλτούρας στην Ελλάδα μέσα από το πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η κυρία Πολιτοπούλου ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Πρόσφατα πραγματοποιήσαμε μαζί με την Ολλανδική Πρεσβεία και το Orange Grove, έναν πολύ ωραίο διαγωνισμό για start-ups σε healthtech.
Ασχολούμαστε όχι μόνο με start-up εταιρίες, αλλά και με την ανάπτυξη της επιχειρηματικής νοοτροπίας σε σχολικές ηλικίες, μέσω του Junior Achievement – μιας καταπληκτικής διεθνούς πρωτοβουλίας (…) Κατά τη γνώμη μου, οι ενέργειες αυτές αποτελούν προσφορά στην κοινωνία, όπου χρειάζεται να αναπτυχθεί η κατεύθυνση ‘βοήθεια από τον ένα στον άλλον’, κυρίως στην Ελλάδα. Ομαδικά μπορούμε να λειτουργήσουμε καλύτερα.
Πιστεύω ότι η δουλειά, η οποία γίνεται στη βάση και ειδικά στις νεαρές ηλικίες είναι ακόμα πιο σημαντική από την υποστήριξη με κεφάλαια ή τη συνεργασία με start-ups».
Ο κύριος Κωνσταντίνος Κουγιουμουτζής, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κοινωνική ασφάλιση στην Ελλάδα, υπογράμμισε ότι ο ιδιωτικός ασφαλιστικός κλάδος μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει πρωτεύοντα ρόλο στον δεύτερο και τρίτο πυλώνα.
«Ο ιδιωτικός ασφαλιστικός φορέας παρόλο που υπέστη και ο ίδιος το PSI στις επενδύσεις του και στα ομόλογά του, ούτε αθέτησε, ούτε μείωσε τις παροχές που είχε υποσχεθεί -μέσω των ασφαλιστικών συμβολαίων- στους ανθρώπους που είχαν επιλέξει να ασφαλιστούν σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.»
Ακόμη προσέθεσε: «Πιστεύουμε ότι ο ιδιωτικός ασφαλιστικός τομέας μπορεί να διαφυλάξει αποτελεσματικότερα τα δικαιώματα των ανθρώπων που θα τον εμπιστευθούν.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης