Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Στις 13:00 η ομιλία Τσίπρα

Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Στις 13:00 η ομιλία Τσίπρα
Τα επόμενα βήματα ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων θα σκιαγραφήσει ο πρωθυπουργός
Συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να σκιαγραφεί τα επόμενα βήματα ενόψει και των κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων που έρχονται τους επόμενους μήνες.
Μια μόλις ημέρα μετά την ανακοίνωση των πρώτων 16 υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την ανακοίνωση του νέου λογότυπου «ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συνεργασία» ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται με την ομιλία του στις 13:00 μετά το μεσημέρι να δώσει το πολιτικό στίγμα και την πορεία που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμάται ότι θα επαναλάβει την πρόθεση και την στόχευση του όχι μόνο να επιμείνει αλλά και να επιταχύνει τη διεύρυνση προς το μεσαίο χώρο και την αριστερά, κάτι που άλλωστε επιχείρησε να δείξει και με τα πρώτα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου ενώ αναμένεται να εξαπολύσει επίθεση και για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπολείπεται και με διαφορά της ΝΔ.
Στην ομιλία του ο κ.Τσίπρας αναμένεται να κάνει έναν σύντομο απολογισμό του κυβερνητικού έργου, να περιγράψει ποια θα είναι τα βήματα και οι στόχοι της επόμενης περιόδου ενώ  δεν θα παραλείψει να επιτεθεί στη ΝΔ και στον Κ. Μητσοτάκη, επαναλαμβάνοντας τις αιτιάσεις περί της στροφής στον ακροδεξιό λόγο και της επιμονής στη νεοφιλελεύθερη οικονομική συνταγή.
Η συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης