Κικίλιας (ΝΔ): Την απόλυτη ευθύνη για την ανομία και την ανασφάλεια που επικρατεί την έχει η κυβέρνηση

Κικίλιας (ΝΔ): Την απόλυτη ευθύνη για την ανομία και την ανασφάλεια που επικρατεί την έχει η κυβέρνηση
"Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μας κυβερνούν, μισούν και αντιμάχονται τη στολή, την τάξη", τόνισε ο Β. Κικίλιας
«Για την ανομία και την ανασφάλεια που επικρατεί, την απόλυτη ευθύνη έχει τα τελευταία τέσσερα χρόνια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πλέον», ανέφερε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Β. Κικίλιας.
Ο κ. Κικίλιας, μιλώντας στο ραδιόφωνο "Παραπολιτικά FM", τόνισε ότι «η πολιτική εντολή του ΣΥΡΙΖΑ προς την Αστυνομία είναι άμεση στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία για να διαλύσει το πλήθος.
Είναι άμεση στις συγκεντρώσεις στελεχών του στη Β. Ελλάδα με προληπτικές συλλήψεις.
Είναι όμως καθυστερημένη όταν αφορά το Ρουβίκωνα».
Έκανε λόγο για μια κυβέρνηση που δείχνει ανοχή στο Ρουβίκωνα, σημειώνοντας πως «είναι απίστευτο ότι έχουν εισβάλλει στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, στο υπουργείο Εθνικής  Άμυνας, στο υπουργείο Εξωτερικών, στη Βουλή των Ελλήνων, σε ξένες πρεσβείες, στα πανεπιστήμιά μας».
Ο κ. Κικίλιας υπογράμμισε τον κίνδυνο «εάν επικρατήσει ο νόμος της Άγριας Δύσης και ο καθένας παίρνει το νόμο στα χέρια του όταν πιστεύει ότι απουσιάζει το κράτος ή δεν κάνει καλά τη δουλειά του, η οργανωμένη κοινωνία και το κράτος Δικαίου παύουν να υπάρχουν».
«Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μας κυβερνούν, μισούν και αντιμάχονται τη στολή, την τάξη.
Είναι κάτι ξένο, αν όχι εχθρικό, στην πολιτική τους αντίληψη», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «και έχουμε από τη μία τους Ρουβίκωνες που τους θυμίζουν την εξωκοινοβουλευτική, τη ριζοσπαστική Αριστερά και από την άλλη τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία και τις διαμαρτυρίες στη Βόρεια Ελλάδα, όπου δείχνουν το πραγματικό, απολυταρχικό τους πρόσωπο, με τις πολιτικές εντολές για δακρυγόνα και προληπτικές συλλήψεις».
Περαιτέρω, ο κ. Κικίλιας χαρακτήρισε αποκρουστικές τις συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το βράδυ της τραγωδίας στο Μάτι και ζήτησε να κινηθούν οι διαδικασίες κατά όσων προκάλεσαν με τη συμπεριφορά τους ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως «δεν είναι σωστό να ακυρώνουμε το έργο αστυνομικών και πυροσβεστών, επειδή κάποιοι ανόητοι συμπεριφέρθηκαν απαράδεκτα στο Μάτι».
Μάλιστα, μιλώντας ως πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ξεκαθάρισε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος είναι στην πλειοψηφία τους νέα παιδιά με φιλότιμο και αυταπάρνηση, που όταν αφήνονται κάνουν πολύ καλά και αποτελεσματικά τη δουλειά τους.
Υπενθύμισε ότι το 2014 που ο ίδιος ήταν πολιτικός προϊστάμενος τους, «η εγκληματικότητα έφτασε σε χαμηλό 15ετίας, είχαμε μεγάλες συλλήψεις τρομοκρατών, είχαμε αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το προσφυγικό/μεταναστευτικό, οι Έλληνες ένιωθαν ασφαλείς, το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς δε θρηνήσαμε ανθρώπινη ζωή από πυρκαγιά».
«Όλα αυτά έγιναν επειδή αφέθηκαν να κάνουν τη δουλειά τους», συμπλήρωσε ο κ. Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS