Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης: Λογικό να υπάρχει θυμός όταν έχουν χάσει τη ζωή τους τόσοι άνθρωποι στο Μάτι

Σπίρτζης: Λογικό να υπάρχει θυμός όταν έχουν χάσει τη ζωή τους τόσοι άνθρωποι στο Μάτι
Έχουν δοθεί όλες οι έκτακτες αποζημιώσεις, έχουν βγει άδειες για 550 κατεδαφίσεις είπε ο κ.Σπίρτζης
Την θέση ότι είναι λογικό να υπάρχει θυμός όταν έχουν χάσει τη ζωή τους τόσοι άνθρωποι διατύπωσε ο υπουργός Υποδομών, Χρ. Σπίρτζης αναφερόμενος στην καταστροφή στο Μάτι.
«Όταν τις καταγγελίες κάνουν πολίτες που είναι και υποψήφιοι το πράγμα αλλάζει» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7  ο κ.Σπίρτζης, τονίζοντας ότι «ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ζητούν συνεχώς παραιτήσεις».
«Ποτέ δεν ζήτησαν παραίτηση περιφερειάρχη για άλλες φυσικές καταστροφές» είπε ο κ.Σπίρτζης, ο οποίος αναφέρθηκε στο τι έχει πράξει έως σήμερα η κυβέρνηση στην περιοχή.
«Η χορήγηση του αρχικού βοηθήματος έχει ολοκληρωθεί.
Έχουν δοθεί όλες οι έκτακτες αποζημιώσεις.
Ο καθαρισμός και η αποκομιδή των καμμένων υλικών ολοκληρώθηκε, απομακρύνθηκαν 400 αυτοκίνητα» τόνισε ο υπουργός Υποδομών, επισημαίνοντας ότι «ποτέ δεν είπε ο πρωθυπουργός ότι τα σπίτια θα αποκατασταθούν σε έναν χρόνο».
«Έχουμε προβλέψει επαρκέστατες αποζημιώσεις για να βγουν άδειες και να γίνουν επισκευές.
Έχουν βγει άδειες για 550 κατεδαφίσεις, συλλέγεται ο αμίαντος, έχουμε δεχθεί 380 αιτήσεις για νέες άδειες, επισκευής και ανακατασκευής, έχουν εκδοθεί 91 άδειες» είπε ο κ.Σπίρτζης, τονίζοντας ότι έχουν αποκατασταθεί οι οδικοί άξονες και έχει γίνει δενδροφύτευση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης