Τελευταία Νέα
Διεθνή

Rouhani (Ιράν): Οι ΗΠΑ διεξάγουν έναν οικονομικό και ψυχολογικό πόλεμο σε βάρος μας - Επιχειρούν να ανατρέχουν την κυβέρνηση

Rouhani (Ιράν): Οι ΗΠΑ διεξάγουν έναν οικονομικό και ψυχολογικό πόλεμο σε βάρος μας - Επιχειρούν να ανατρέχουν την κυβέρνηση
Ο πρόεδρος του Ιράν τόνισε ότι η Ουάσιγκτον και οι σύμμαχοί της επιχειρούν να ανατρέψουν την κυβέρνηση στην Τεχεράνη
Στο γεγονός ότι οι ΗΠΑ δειξάνουν έναν «οικονομικό και ψυχολογικό πόλεμο» σε βάρος του Ιράν αναφέρθηκε σήμερα (6/3) ο πρόεδρος της χώρας Hassan Rouhani, κατά τη διάρκεια ομιλία τους στη βόρεια επαρχία Γκιλάν.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος του Ιράν ανέφερε ότι η χώρα του εμπλέκεται σε έναν οικονομικό και ψυχολογικό πόλεμο με την Ουάσιγκτον και τους συμμάχους της λόγω των προσπαθειών τους να ανατρέψουν την κυβέρνηση στην Τεχεράνη.
Παράλληλα, ο κ. Rouhani τόνισε ότι το ενδώσει η Τεχεράνη στα αιατήματα της Ουάσιγκτον σε αυτό το στάδιο θα σήμαινε «εγκατάλειψη όλων των κερδών και επιτευγμάτων από το συνταγματικό κίνημα του 1905 μέχρι σήμερα».
Ο Ιρανός πρόεδρος απέκλεισε επίσης την πιθανότητα νέων διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ, αναφορικά με την πυρηνική συμφωνία η οποία είχε επιτευθχεί το 2015 επί διακυβέρνησης Barack Obama και από την οποία αποχώρησε η Ουάσιγκτον το περασμένο έτος.
«Ο ιρανικός λαός και η ηγεσία είναι ενωμένοι ενάντια στους εχθρούς της χώρας», κατέστησε σαφές ο Hassan Rouhani.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης