Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Νέα καμπάνια από την AXA: «Ο σεισμός έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις»

tags :
Νέα καμπάνια από την AXA: «Ο σεισμός έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις»
Για να είσαι πάντα έτοιμος έλα στην ψηφιακή διαδραστική έκθεση «Σεισμός στο Μουσείο» στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας
Η ΑΧΑ βρίσκεται ξανά στην πρώτη γραμμή της πρόληψης και της εκπαίδευσης, λανσάροντας νέα καμπάνια στο πλαίσιο της ψηφιακής διαδραστικής έκθεσης «Σεισμός στο Μουσείο» που φιλοξενείται στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά.
Με κεντρικό μήνυμα «Ο Σεισμός έρχεται εκεί που δεν τον περιμένεις!», το σποτ μάς προσκαλεί με χιουμοριστικό τρόπο να επισκεφτούμε την έκθεση και να ενημερωθούμε γι’ αυτό το φυσικό φαινόμενο με μεγάλη παρουσία στη χώρα μας.
Στη νέα ταινία της η AXA παρουσιάζει μια σειρά από καθημερινές στιγμές δύο ανθρώπων και πώς αυτές επηρεάζονται από έναν απρόσμενο και απρόβλεπτο επισκέπτη.
Έναν επισκέπτη που έρχεται να ταρακουνήσει μικρούς και μεγάλους!
Στόχος της νέας καμπάνιας και της έκθεσης είναι η ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του κοινού γύρω από τον σεισμό και όλα όσα μπορούμε να κάνουμε για να προετοιμαστούμε και να διαχειριστούμε καλύτερα αυτόν τον απρόσμενο επισκέπτη.
Μπορείτε να δείτε το video της καμπάνιας εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=S-Yd6q8YHA4
Η έκθεση αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για γονείς και παιδιά, καθώς πέρα από την επιμόρφωση, εξάπτει τη φαντασία και το μυαλό του επισκέπτη μέσα από την εκπαίδευση και την τεχνολογία.
Για να κλείσετε θέση στην έκθεση, επισκεφθείτε το eventora.gr/SeismosStoMouseio
Ωράριο λειτουργίας έκθεσης: κάθε Σάββατο και Κυριακή 10:00 - 14:30
Καθημερινά η έκθεση είναι διαθέσιμη για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κατόπιν επικοινωνίας με το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας
Κόστος εισιτηρίου: 6 ευρώ για ενήλικες και 4 ευρώ για παιδιά

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης