Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας: Ο Μπεχράκης απαθανάτισε τις πιο δύσκολες και σκληρές στιγμές της προσφυγικής κρίσης

Τσίπρας: Ο Μπεχράκης απαθανάτισε τις πιο δύσκολες και σκληρές στιγμές της προσφυγικής κρίσης
Τι ανέφερε ο  Α. Τσίπρας με αφορμή τον θάνατο του Γ. Μπεχράκη
Ο Γ. Μπεχράκης «ήταν ο άνθρωπος που απαθανάτισε τις πιο δύσκολες και σκληρές στιγμές της προσφυγικής κρίσης», ανέφερε ο πρωθυπουργός, Α. Τσίπρας, στην έναρξη της ομιλίας του στις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Με αφορμή την απώλεια του πολυβραβευμένου φωτορεπόρτερ, Γιάννη Μπεχράκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι ήταν ο άνθρωπος που απαθανάτισε τις πιο δύσκολες και σκληρές στιγμές της προσφυγικής κρίσης, κέρδισε μάλιστα το βραβείο Πούλιτζερ για αυτό.
 «Έδειξε με αυτό τον τρόπο, που απαθανάτισε η φωτογραφική του μηχανή, την σκληρότητα αυτής της κρίσης , αλλά και κινητοποίησε μέσα από τις φωτογραφίες του και ένα κύμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, που έχουμε ανάγκη για να ζεσταίνει τις καρδιές μας και που αποτελεί βασικό στοιχείο των δικών μας αξιών και ιδανικών», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.
 «Ας ακολουθήσουμε όλοι το παράδειγμα αυτό μέσα από τη δράση μας και τη δουλειά μας», συμπλήρωσε ο Α. Τσίπρας και κατέληξε λέγοντας «να μην χάνουμε ποτέ τις αξίες, αρχές και ιδανικά μας».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης