Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρακόπουλος (ΝΔ): Οι Έλληνες έχουν δικαίωμα να ζουν σε μια κανονική χώρα - Ανέφικτο όσο ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στην εξουσία

Χαρακόπουλος (ΝΔ): Οι Έλληνες έχουν δικαίωμα να ζουν σε μια κανονική χώρα - Ανέφικτο όσο ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στην εξουσία
«Όσο το ηγετικό δίδυμο του κατ’ επίφασιν υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα συνεχίζει την ίδια πολιτική του αδρανούς παρατηρητή των περιθωριακών ομάδων βίας, τα θλιβερά αυτά φαινόμενα θα αυξάνονται», σύμφωνα με τον Μ. Χαρακόπουλο

«Η κατάσταση πλέον έχει βγει εκτός ορίων», αναφέρει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ, βουλευτής Λάρισας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τα πολλαπλά επεισόδια ανομίας και επιθέσεων που συνέβησαν το Σάββατο 2 Μαρτίου.
Όπως ο ίδιος τονίζει «η κυβερνητική πολιτική της σκανδαλώδους ανοχής και του στρουθοκαμηλισμού απέναντι στα φαινόμενα βίας και ανομίας έχει, δυστυχώς, συνέπειες.
Χθές, μέσα σε λίγες ώρες, ζήσαμε αλλεπάλληλα επεισόδια τυφλής βίας από περιθωριακές ομάδες, στα οποία απειλήθηκαν ανθρώπινες ζωές:.
• Αρχή έκαναν ομάδες χούλιγκαν που σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις έκαψαν και χτυπούσαν αδιακρίτως, ακόμη και σε αγώνα πόλο κοριτσιών.
• Τη νύχτα, οι γνωστές «συλλογικότητες» επιτέθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη -εκεί αξιοποιώντας το άσυλο του ΑΠΘ- εκτοξεύοντας μολότοφ και πέτρες.
Ο στόχος τους ήταν να προκαλέσουν θύματα μεταξύ των αστυνομικών.
• Την ίδια ώρα ο Ρουβίκωνας επαίρεται διαδικτυακά για τις επιτυχίες του και τη συχνότητα των χτυπημάτων του εναντίον πρεσβειών, εταιρειών και πολιτών, καλώντας ανοιχτά σε στρατολόγηση νέων μελών».
Σύμφωνα με τον κ. Χαρακόπουλο, «η κατάσταση πλέον έχει βγει εκτός ορίων» και «όσο το ηγετικό δίδυμο του κατ’ επίφασιν υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα συνεχίζει την ίδια πολιτική του αδρανούς παρατηρητή των περιθωριακών ομάδων βίας, τα θλιβερά αυτά φαινόμενα θα αυξάνονται».  
 «Οι Έλληνες πολίτες, όμως, έχουν δικαίωμα να ζουν σε μια κανονική χώρα.
Κι όσο ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στην εξουσία αυτό δεν είναι εφικτό», καταλήγει ο κ. Χαρακόπουλος.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης