Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κρέτσος για τον θάνατο Μπεχράκη: Η απώλεια για τον κόσμο της ενημέρωσης είναι τεράστια

Κρέτσος για τον θάνατο Μπεχράκη: Η απώλεια για τον κόσμο της ενημέρωσης είναι τεράστια
Συλλυπητήρια του υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λ. Κρέτσου, για την απώλεια του Γ. Μπεχράκη
«Η απώλεια για τον κόσμο της ενημέρωσης είναι τεράστια», αναφέρει σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λ. Κρέτσος, με αφορμή τον θάνατο του πολυβραβευμένου Έλληνα φωτογράφου του Reuters και νικητή του βραβείου Πούλιτζερ, Γιάννη Μπεχράκη.
«Έχω ψώνιο με την δουλειά μου, έχω ψώνιο με το να πιστεύω ότι αυτό που κάνω έχει ουσία και γι' αυτό έχω ταχθεί, έχω δώσει όλη μου τη ζωή», δήλωνε ο Γ. Μπεχράκης στην εκδήλωση βράβευσής του από την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, τον Φεβρουάριο του 2016, όπως υπενθυμίζει ο κ. Κρέτσος.
 «Στην εκδήλωση που διοργανώσαμε, ο Γιάννης Μπεχράκης μας τίμησε όχι μόνο με την παρουσίαση του έργου του αλλά και με την φιλία του», δήλωσε ο Λευτέρης Κρέτσος, προσθέτοντας ότι «η απώλεια για τον κόσμο της ενημέρωσης είναι τεράστια.
Λίγοι είναι εκείνοι, κι ακόμα λιγότεροι σήμερα την εποχή της γρήγορης κι εύπεπτης είδησης και των πηχυαίων τίτλων, που εγκαταλείπουν τα πάντα για να αποτυπώσουν την αλήθεια.
Ο Γιάννης Μπεχράκης την υπερασπίστηκε στις τέσσερις γωνιές του κόσμου: στο Αφγανιστάν, στην Τσετσενία, στο Κασμίρ, στην Αίγυπτο, στην Σιέρρα Λεόνε.
 Και η συμβολή του στο μεταναστευτικό ήταν καθοριστική για να μπορέσει, ένα μέρος έστω, της παγκόσμιας κοινής γνώμης, να έρθει σ' επαφή με το ανθρωπιστικό δράμα και ν' αλλάξει την στάση του».
Ο υφυπουργός και τα στελέχη της ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη Μπεχράκη.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης