Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στις πληγείσες περιοχές του Μυλοποτάμου η Γεννηματά: Η κυβέρνηση να ορίσει συντονιστή Υπουργό για να λύσει όλα τα προβλήματα

Στις πληγείσες περιοχές του Μυλοποτάμου η Γεννηματά: Η κυβέρνηση να ορίσει συντονιστή Υπουργό για να λύσει όλα τα προβλήματα
"Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μην μείνουν μόνοι τους οι κάτοικοι της Κρήτης σε αυτή την περιπέτεια", ανέφερε η Φ. Γεννηματά
«Θα καταθέσουμε τροπολογία για να χαρακτηριστεί η περιοχή, να χαρακτηριστούν οι κάτοικοι πλημμυροπαθείς, για να αντιμετωπιστούν γραφειοκρατικές διαδικασίες και εμπόδια», επανέλαβε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φ. Γεννηματά, κατά την επίσκεψή της στο Μπαλί του Μυλοποτάμου.
 «Είναι άλλο να στο περιγράφουν και άλλο να βλέπεις με τα μάτια σου αυτή την υπέροχη παραλία, που τη γνωρίσαμε όλοι και την αμμουδιά και τα καταγάλανα νερά της, να είναι σε αυτή την κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε εκ νέου  ότι αυτό που έχει σημασία είναι να μην παλεύουν οι κάτοικοι μόνοι τους, οι δήμαρχοι και η περιφέρεια.
«Η κυβέρνηση πρέπει να δείξει την πολιτική βούληση και πρέπει να ορίσει συντονιστή Υπουργό για να λύσει όλα τα προβλήματα, που δημιουργούνται με τις υπηρεσίες, τους οργανισμούς και τις διαδικασίες, που είναι πάρα πολλά.
Εάν δεν το κάνει τώρα, σε λίγες μέρες θα παλεύουν οι άνθρωποι μόνοι», ανέφερε η κ. Γεννηματά, κατά της επίσκεψή της στις πληγείσες περιοχές του Μυλοποτάμου.
«Εμείς θα είμαστε εδώ, θα παρακολουθούμε από κοντά και μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μην μείνουν μόνοι τους οι κάτοικοι της Κρήτης σε αυτή την περιπέτεια», κατέληξε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης