Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε το σημείο της αυτογελοιοποίησης - Εκτός τόπου και χρόνου ο Πετρόπουλος

ΝΔ: Η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε το σημείο της αυτογελοιοποίησης - Εκτός τόπου και χρόνου ο Πετρόπουλος
Xθες (28/2/2019) από το βήμα της Βουλής ο κ. Πετρόπουλος υποστήριξε ότι οι άνθρωποι σταμάτησαν να τρώνε από τα σκουπίδια μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ το 2015
Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν οι δηλώσεις από βήματος της Βουλής του Τάσου Πετρόπουλου, ότι πριν να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές, οι άνθρωποι έτρωγαν από τα σκουπίδια.
«Η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε πια το σημείο της αυτογελοιοποίησης» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ.
«Ο υπουργός που κατόρθωσε να αυξήσει τις εισφορές στους εργαζομένους, μειώνοντας παράλληλα τις συντάξεις, παριστάνει τον σωτήρα του έθνους σε μαθητές δημοτικού.
Τον παραδίδουμε στη χλεύη των πολιτών, είτε πιστεύει όσα λέει, είτε απλά ζει εκτός τόπου και χρόνου, που είναι και το πιθανότερο» καταλήγει η ΝΔ.
Υπενθυμίζεται ότι χθες (28/2/2019) από το βήμα της Βουλής ο κ. Πετρόπουλος υποστήριξε ότι οι άνθρωποι σταμάτησαν να τρώνε από τα σκουπίδια μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2015.
«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η θνησιμότητα στην Ελλάδα από τα χρόνια 2010, 2011 μέχρι και το 2014 αυξήθηκε κατά 18% και οι αυτοκτονίες πολιτών ανήλθαν στο 7,2%.
Η εικόνα των κάδων απορριμμάτων στην Αθήνα, από όπου είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι γιατί ήταν άνθρωποι που έτρωγαν τα αποφάγια, είναι μία εικόνα την οποία ίσως δεν προλάβατε να δείτε εσείς, παιδιά, αλλά είναι μια πραγματική εικόνα η οποία έχει εκλείψει.
Αντιμετωπίσαμε μία ανθρωπιστική κρίση στη χώρα και με δυσκολίες δημιουργήσαμε όρους για να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παρελθόν.
Διότι ο κατώτατος μισθός στην περίοδο 2010-2014 μειώθηκε κατά 22% για τους άνω των είκοσι πέντε και κατά 32% για τους κάτω των είκοσι πέντε και γενικά υπήρξε μία μείωση της κατά κεφαλήν δαπάνης κοινωνικής προστασίας κατά 18% μεταξύ 2010- 2014» υποστήριξε.
Μάλιστα, οι δηλώσεις αυτές έγιναν τη στιγμή που στα θεωρεία της Βουλής βρίσκονται μαθητές για να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης