Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξυδάκης: H Ελλάδα είναι το success story για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή - Ο Τσίπρας, ο πιο αξιόπιστος συνομιλητής

Ξυδάκης: H Ελλάδα είναι το success story για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή - Ο Τσίπρας, ο πιο αξιόπιστος συνομιλητής
«H Ελλάδα είναι το success story για την Επιτροπή, κι από την άλλη, την ίδια ώρα, το πεδίο όπου επέδειξε τη μέγιστη αυστηρότητα, όλα αυτά τα χρόνια» σημείωσε o κ. Ξυδάκης
«Υπάρχει μια διελκυστίνδα μέσα στην ΕΕ και την Κομισιόν. Πάμε για ευρωεκλογές.
Ο φόβος όλου του δημοκρατικού συστήματος είναι η άνοδος της ακροδεξιάς» είπε ο βουλευτής της Β' Αθηνών και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
«H Ελλάδα είναι το success story για την Επιτροπή, κι από την άλλη, την ίδια ώρα, το πεδίο όπου επέδειξε τη μέγιστη αυστηρότητα, όλα αυτά τα χρόνια» σημείωσε, προσθέτοντας ότι «το ίδιο πάει να γίνει και στην Ιταλία, αλλά είναι άλλα τα μεγέθη. Αυτό το ζεστό-ψυχρό επαναλαμβάνεται συχνά με αίσιο τέλος. Θα δούμε κι άλλες εξελίξεις θετικές για την Ελλάδα μετά τις ευρωεκλογές».
Επίσης ο κ. Ξυδάκης υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας, σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων, αποτελούν την πλέον αξιόπιστη λύση διακυβέρνησης.
«Μετά τη Μεταπολίτευση, η δεξιά παράταξη κυβέρνησε μοιράζοντας με το ΠΑΣΟΚ την εξουσία.
Σήμερα δεν έχει στρατηγική, δεν έχει πολιτικό και κυρίως κοινωνικό πρόγραμμα.
Δεν ξέρει τι να πει για το κοινωνικοασφαλιστικό, τη δημόσια υγεία, την εργασία, την παραγωγή» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «ειδικά στις δυνάμεις της παραγωγής και της εργασίας, δεν έχει να πει τίποτα θετικό και συγκεκριμένο».
Όπως υπογράμμισε, «η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση με διεθνή θέση» και «ο πιο αξιόπιστος συνομιλητής αυτή τη στιγμή είναι ο Αλέξης Τσίπρας» ο οποίος «μπορεί να προωθήσει τα διεθνή θέματα».
Καταλήγοντας, ο κ. Ξυδάκης σημείωσε ότι «στη μεγάλη γεωπολιτική ανακατάταξη χρειάζεται κυβέρνηση προοπτικής, προόδου και στήριξης της εθνικής αυτοπεποίθησης.
Αυτό υποσχέθηκε η Αριστερά, την ανάταξη από την ιστορική τραγωδία και την κρίση, αυτό επιδιώκει να ολοκληρώσει».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης