Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Ο Ρουμελιώτης (Attica bank) κατηγορεί την ΤτΕ για κατασκευασμένες κατηγορίες απειλεί με… αποκαλύψεις

Ο Ρουμελιώτης (Attica bank) κατηγορεί την ΤτΕ για κατασκευασμένες κατηγορίες απειλεί με… αποκαλύψεις
Ο Ρουμελιώτης ως Πρόεδρος της Attica bank αποκάλυψε τις νέες χρηματοδοτήσεις Καλογρίτσα...και η ΤτΕ....τον στοχοποιεί
Για κατασκευασμένες κατηγορίες που στόχο έχουν να τον αμαυρώσουν κάνει λόγο ο Πρόεδρος της Attica bank Παναγιώτης Ρουμελιώτης φωτογραφίζοντας εμμέσως πλην σαφώς την Τράπεζα της Ελλάδος.
Με αφορμή την επιστολή της ΤτΕ προς τον πρόεδρο της Attica bank που τον κατηγορεί ότι λειτουργεί ως «εκτελεστικός πρόεδρος» από το περιβάλλον του προέδρου της Attica bank πληροφορηθήκαμε ότι με επιστολή του η οποία παραδόθηκε με δικαστικό επιμελητή στην Τράπεζα της Ελλάδος ο Π. Ρουμελιώτης απαιτεί να του παραδοθούν όλα τα έγγραφα τα οποία δικαιολογούν τους σε βάρους του κακόβουλους και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς (ότι συμπεριφέρεται δήθεν ως εκτελεστικός Πρόεδρος και κλονίζει την εμπιστοσύνη μεταξύ των μελών του Δ.Σ.) ώστε να μπορέσει να τους ανατρέψει.
Σε διαφορετική περίπτωση θα καταγγείλει δημοσίως τις παραλήψεις αυτές της ΤτΕ και επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματος του.
Ο Πανεπιστημιακός καθηγητής Διεθνούς Οικονομίας Π. Ρουμελιώτης επισημαίνει ότι η φήμη του και η εμπειρία του έχουν κριθεί πολλάκις φορές στο παρελθόν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όπου έφθασε μέχρι το αξίωμα του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να τις αμαυρώσει με κατασκευασμένες κατηγορίες.
Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο Πρόεδρος της Attica bank πρωτοστάτησε για να γίνει έλεγχος στις νέες χρηματοδοτήσεις του ομίλου Καλογρίτσα οι οποίες είχαν συντελεστεί από εκτελεστικά ανώτατα στελέχη της Attica bank καρ΄ υπέρβαση των ορίων που είχε θέσει το διοικητικό συμβούλιο.
Επίσης απαίτησε να επιστραφούν τα κόκκινα δάνεια των κομμάτων στην Attica bank από αλλοδαπό fund στην διαχείριση του οποίου τα είχαν στείλει συγκεκριμένα εκτελεστικά στελέχη της Attica bank.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης