Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Κρητών Άρτος: Στο 79,50% το ποσοστό της SwitzGroup Europe Limited - Μηδενίστηκε η συμμετοχή του Γ. Ταμπαντζή

Κρητών Άρτος: Στο 79,50% το ποσοστό της SwitzGroup Europe Limited - Μηδενίστηκε η συμμετοχή του Γ. Ταμπαντζή
Στο 79,50% ανήλθε το ποσοστό της SwitzGroup Europe Limited στην Κρητών Άρτος
Στο 79,50% ανήλθε το ποσοστό της SwitzGroup Europe Limited στην Κρητών Άρτος, μετά από την απόκτηση μετοχών της εταιρείας.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σημερινή (28/2/2019) ανακοίνωση, η εταιρεία με την επωνυμία «Κρητών Aρτος Ανώνυμη Εμπορική και Βιοτεχνική Εταιρεία» και διακριτικό τίτλο «Κρητών Aρτος ΑΕΒΕ», εταιρία εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ, με βάση την παρ. 2 του άρθρου 17 των Κανόνων Λειτουργίας της Εναλλακτικής Αγοράς του ΧΑ, και σε συνέχεια της από 27/2/2019 ενημέρωσης που έλαβε από την εταιρία με την επωνυμία «SwitzGroup Europe Limited» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η «SwitzGroup Europe Limited» προέβη σε αγορά, με εξωχρηματιστηριακή συναλλαγή (OTC), 611.044 κοινών ονομαστικών μετοχών, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 11.48% του συνόλου των μετοχών της «Κρητών Aρτος Ανώνυμη Εμπορική και Βιοτεχνική Εταιρεία» δ.τ. «Κρητών Aρτος ΑΕΒΕ».
Περαιτέρω, η εταιρία «SwitzGroup Europe Limited» απέκτησε εμμέσως, με εξωχρηματιστηριακή συναλλαγή (OTC), 19.585 κοινές ονομαστικές μετοχές, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 0,37% του συνόλου των μετοχών της «Κρητών Aρτος Ανώνυμη Εμπορική και Βιοτεχνική Εταιρεία» δ.τ. «Κρητών Aρτος ΑΕΒΕ», μέσω αγοράς των μετοχών αυτών από τη εταιρεία με την επωνυμία «Exalico Limited» της οποίας μοναδική μέτοχος είναι η «SwitzGroup Europe Limited».
Κατόπιν των ανωτέρω, η «SwitzGroup Europe Limited» κατέχει αμέσως και εμμέσως συνολικά 4.230.511 κοινές ονομαστικές μετοχές που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 79,50% του συνόλου των μετοχών της «Κρητών Aρτος Ανώνυμη Εμπορική και Βιοτεχνική Εταιρεία» δ.τ. «Κρητών Aρτος ΑΕΒΕ.
Η παρούσα ενημέρωση γίνεται σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 1 των Κανόνων Λειτουργίας της Εναλλακτικής Αγοράς του ΧΑ δεδομένου ότι το ποσοστό άμεσης και έμμεσης συμμετοχής των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας «SwitzGroup Europe Limited» ανήλθε του ορίου του 5%.

Μηδενική η συμμετοχή του Γ. Ταμπαντζή

Επιπλέον, με ξεχωριστή της ανακοίνωση, η Κρητών Άρτος, σε συνέχεια της από 27/02/2019 ενημέρωσης που έλαβε από τον μέτοχο Ταμπαντζή Γεώργιο του Νικολάου, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι ο κ Ταμπαντζής προέβη σε πώληση με εξωχρηματιστηριακή συναλλαγή 630.629 ονομαστικών μετοχών της εταιρείας, το οποίο αντιπροσωπεύει 11,85% των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας.
Κατά συνέπεια μετά την ανωτέρω συναλλαγή η συμμετοχή του πλέον είναι μηδενική επί του συνολικού αριθμού των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Κρητών Άρτος ΑΕΒΕ.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης