Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης: Οι διαχωριστικές γραμμές, δεξιός, κεντρώος, αριστερός, είναι ξεπερασμένες στο πλαίσιο των ευρωεκλογών

Μεϊμαράκης: Οι διαχωριστικές γραμμές, δεξιός, κεντρώος, αριστερός, είναι ξεπερασμένες στο πλαίσιο των ευρωεκλογών
Ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, έδωσε το στίγμα του για την επόμενη μέρα της Ευρώπης
Τον κίνδυνο ανόδου του ευρωσκεπτικισμού και του λαϊκισμού επεσήμανε ενόψει των ευρωεκλογών ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας στο 4ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.
Ειδικότερα, σχολιάζοντας την άνοδο των λαϊκιστών και ευρωσκεπτικιστών στην ΕΕ, ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι "το φαινόμενο αυτό, το οποίο βρήκε έδαφος λόγω των πολιτικών λιτότητας στην Ευρωζώνη και του μεταναστευτικού, αποτελεί έναν υπαρκτό κίνδυνο για το μέλλον της Ευρώπης".
Σύμφωνα με τον ίδιο "Οι διαχωριστικές γραμμές, δεξιός, κεντρώος, αριστερός, είναι ξεπερασμένες στο πλαίσιο των ευρωεκλογών κι εγώ θέλω να εκφράσω τον μέσο Έλληνα- Ευρωπαίο πολίτη, ο οποίος θέλει να δημιουργήσει, θέλει να αναπτυχθεί, θέλει να μεγαλουργήσει, θέλει ένα σταθερό φορολογικό σύστημα, θέλει ασφάλεια μέσα σε μία μεγάλη και δυνατή Ευρώπη".
Ο κ. Μεϊμαράκης, σημείωσε ακόμα ότι "το νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει να αντιμετωπίσει πολλά διλήμματα και πολλές προσκλήσεις.
Σε αυτόν τον αγώνα πρέπει όλοι οι Ευρωπαίοι, από κοινού, να συνεννοηθούμε και να συνεργαστούμε για το καλό των χωρών μας και της Ελλάδας και με ανθρώπους από το χώρο της ευρωπαϊκής Αριστεράς, γιατί αυτά που μας χωρίζουν είναι λιγότερα από αυτά που μας ενώνουν".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης