Τελευταία Νέα
Διεθνή

Patrushev (Συμβούλιο Ασφαλείας Ρωσίας): Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να επέμβουν στρατιωτικά στη Βενεζουέλα

tags :
Patrushev (Συμβούλιο Ασφαλείας Ρωσίας): Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να επέμβουν στρατιωτικά στη Βενεζουέλα
Οι Αμερικάνοι μετακινούν στρατεύματα σε Πουέρτο Ρίκο και Κολομβία ανέφερε ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας
Την εκτίμηση πως οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα διατύπωσε ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Nikolai Patrusev, ο οποίος υποστήριξε πως οι Αμερικάνοι μετακινούν στρατεύματα τους στο Πουέρτο Ρίκο και στην Κολομβία.
«Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για μια στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα» είπε μιλώντας στα  ρωσικά ΜΜΕ ο Patrushev όπως μεταδίδει το Russia Today.
«Η μετακίνηση των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων στο Πουέρτο Ρίκο, η ανάπτυξη μονάδων του αμερικανικού στρατού στην Κολομβία και άλλα γεγονότα δείχνουν πως το Πεντάγωνο ενισχύει τη στρατιωτική του παρουσία στην περιοχή προκειμένου να τον χρησιμοποιήσει για την απομάκρυνση του προέδρου Maduro.
Ο λαός της Βενεζουέλας το καταλαβαίνει αυτό ξεκάθαρα» υποστήριξε ο Patrushev, επισημαίνοντας ότι τα γεγονότα αυτά ενισχύουν τη λαϊκή στήριξη στον Maduro και ωθεί την κυβέρνηση να απορρίψει τη βοήθεια που «προσφέρθηκε από ένα εχθρικό κράτος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης