Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρακόπουλος (ΝΔ): Το υπουργικό δίδυμο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη συνεχίζει να ανέχεται τη βία του "Ρουβίκωνα"

Χαρακόπουλος (ΝΔ): Το υπουργικό δίδυμο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη συνεχίζει να ανέχεται τη βία του
"Στην πραγματικότητα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να κάνει απολύτως τίποτε", αναφέρει ο Μ. Χαρακόπουλος
«Το υπουργικό δίδυμο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, συνεχίζει να ανέχεται τη βία του Ρουβίκωνα και των λοιπών περιθωριακών ομάδων», αναφέρει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ, βουλευτής Λαρίσης, Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τις συνεχείς επιθέσεις του Ρουβίκωνα και τα επεισόδια στα Εξάρχεια.
Όπως τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Χαρακόπουλος «όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επί 4 χρόνια συνειδητά προστάτεψε το περιθώριο της βίας.
Η αγαπημένη τους “συλλογικότητα”, ο Ρουβίκωνας, εισβάλλει ανενόχλητος όπου θέλει σε καθημερινή βάση.
Μέσα σε λιγότερο από δυο εβδομάδες, τα αγαπημένα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ έχουν διαπράξει οκτώ καταδρομικές επιθέσεις, χτυπώντας, μεταξύ άλλων, δύο πρεσβείες και αρκετά καταστήματα.
Την ίδια ώρα, το παρακράτος των Εξαρχείων συνεχίζει τα πάρτι των μολότοφ και της βίας».
 Υπογραμμίζει ότι «παρά τα όσα πρωτοφανή συμβαίνουν και τα οποία αντιλαμβάνεται και ο τελευταίος πολίτης της χώρας, το υπουργικό δίδυμο του κατ’  επίφασιν υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, συνεχίζει με συνεντεύξεις του να δικαιολογεί την τακτική της στρουθοκαμήλου που ακολουθεί, πιστό στο δρόμο που χάραξε ο προκάτοχός του».
«Στην πραγματικότητα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να κάνει απολύτως τίποτε, ιδιαίτερα σε αυτή τη συγκυρία που γνωρίζει ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι διάφοροι πρόθυμοι συνοδοιπόροι του θα αποτελούν σύντομα παρελθόν», προσθέτει ο κ. Χαρακόπουλος και καταλήγει « ας γνωρίζουν, όμως, ότι τα σχέδιά τους θα πέσουν στο κενό.
Η νομιμότητα θα επικρατήσει».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης