Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χαμηλές θερμοκρασίες στη Βόρεια Ελλάδα – Καθυστερήσεις στις αφίξεις πτήσεων στο αεροδρόμιο "Μακεδονία"

Χαμηλές θερμοκρασίες στη Βόρεια Ελλάδα – Καθυστερήσεις στις αφίξεις πτήσεων στο αεροδρόμιο
Kαθυστερήσεις σημειώνονται στις αφίξεις των αεροπορικών πτήσεων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης
Χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες σημειώνονται στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ καθυστερήσεις  καταγράφονται στις αφίξεις των αεροπορικών πτήσεων στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης εξαιτίας της χαμηλής νέφωσης και των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.
Η κακοκαιρία «Ωκεανίς» έφερε χαμηλές θερμοκρασίες στη Βόρεια Ελλάδα και σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, στις 10 το πρωί η θερμοκρασία στη Φλώρινα ήταν στους -6 βαθμούς Κελσίου, στην Κοζάνη στους -4, στην Καστοριά στους -3 και στην Αλεξανδρούπολη στους -2 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Θεσσαλονίκη το θερμόμετρο έδειξε 0 βαθμούς , στους 2 βαθμούς ήταν η θερμοκρασία σε Καβάλα και Σέρρες.
Στη Θεσσαλονίκη η χιονόπτωση δεν προκάλεσε μέχρι στιγμής ιδιαίτερα  προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, αν και είναι κλειστοί οι δρόμοι Χορτιάτη - Αγίου Βασιλείου και Μελισσοχωρίου – Ωραιοκάστρου.
Πάντως, εντονότερα είναι τα φαινόμενα σε Φίλυρο, Χορτιάτη, Ασβεστοχώρι, Πανόραμα και Ωραιόκαστρο.
Στο μεταξύ, καθυστερήσεις σημειώνονται στις αφίξεις των αεροπορικών πτήσεων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και ήδη μία πτήση από Λάρνακα δεν προσγειώθηκε εκεί, αλλά στην Αθήνα.
Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στις αφίξεις από άλλους προορισμούς, ενώ οι αναχωρήσεις διεξάγονται κανονικά.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης