Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Η ΝΔ θα χάσει στις επόμενες εκλογές – Δεν κρατιούνται, λένε για νέο μνημόνιο

Παππάς: Η ΝΔ θα χάσει στις επόμενες εκλογές – Δεν κρατιούνται, λένε για νέο μνημόνιο
Στο τέλος της τετραετίας οι εθνικές εκλογές, θετικό για την κυβέρνηση το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είπε ο κ.Παππάς
Την εκτίμηση πως η ΝΔ θα χάσει στις επόμενες εθνικές εκλογές, οι οποίες θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς.
«Η Νέα Δημοκρατία θα χάσει τις επόμενες εκλογές, όπως έχασε και τις προηγούμενες, και δεν θα καταφέρει να πείσει ότι θέλει κάτι άλλο από αυτό που θέλει να κάνει.
Δεν κρατιούνται, λένε για νέο μνημόνιο, έχει περιγράψει τους άξονες ο κ. Μητσοτάκης.
Είναι ο μοναδικός μαζί με τον κ. Βέμπερ που λένε ότι η χώρα έχει πρόβλημα αξιοπιστίας για να στρώσουν το έδαφος για ένα σκληρό μνημόνιο και ένα πλέγμα πολιτικών που ο λαός ξεφορτώθηκε με την ψήφο του» υποστήριξε μιλώντας στην ΕΡΑ ο κ.Παππάς, ο οποίος υπογράμμισε πως όλες οι δημοσκοπήσεις μεροληπτούν προς τη μια πλευρά.
Όπως είπε ο κ.Παππάς οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, προσθέτοντας ότι το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών θα είναι θετικό για την κυβέρνηση.
«Και αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε, γιατί έχουν αρχίσει και πυκνώνουν τα αποτελέσματα της δικής μας πολιτικής και το πολύ σκληρό πρόγραμμα του Μητσοτάκη, που καλύπτεται από ανοησίες που λέει και στους Ευρωπαίους, για πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων.
Τα πλεονάσματα για τον κ. Μητσοτάκη είναι ένα ανύπαρκτο καρότο, για να εφαρμόσει σκληρό μνημόνιο» είπε ο κ.Παππάς, υποστηρίζοντας ότι «και ο κ. Σαμαράς μαζί με το ΔΝΤ μιλούσαν για πλεονάσματα ύψους 7,2%».
«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πείσει ότι θα ήθελε να μειώσει τα πλεονάσματα, γιατί ο λαός γνωρίζει» είπε ο κ.Παππάς, ο οποίος επιτέθηκε και στο ΚΙΝΑΛ.
«Η κα. Γεννηματά έχει βάλει πολιτικό στόχο να επιβιώσει πολιτικά και εκλογικά με μία γραμμή που λέει ότι είναι αναγκαία η στρατηγική για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτή η γραμμή αδυνατεί να συσπειρώσει αυτούς που χαρακτηρίζονται προοδευτικοί και σοσιαλδημοκράτες» τόνισε ο κ.Παππάς, ο οποίος διαφώνησε με τον όρο «πασοκοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης