Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Ο Στουρνάρας να ασκεί τα καθήκοντα του ως επικεφαλής ανεξάρτητης αρχής και όχι ως αποτυχημένος υπουργός του Σαμαρά

Παππάς: Ο Στουρνάρας να ασκεί τα καθήκοντα του ως επικεφαλής ανεξάρτητης αρχής και όχι ως αποτυχημένος υπουργός του Σαμαρά
Το φθινόπωρο του 2019 οι βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο η απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι ο Μητσοτάκης καλπάζει είπε ο κ.Παππάς
Στήριξη στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Π. Πολάκη και επίθεση στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γ. Στουρνάρα εξαπέλυσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς με αφορμή τόσο το καταναλωτικό δάνειο των 100.000 ευρώ του κ.Πολάκη όσο και με την υπόθεση της ηχογράφησης της μεταξύ τους συνομιλίας.
«Έχει δώσει απόλυτες εξηγήσεις ο Π. Πολάκης.
Όσοι πλήττονται από τις πολιτικές του και την εξυγίανση στο χώρο της υγείας μιλούν για το ύφος του και για το ότι φωνάζει.
Πρόκειται για πρόκληση στη δημόσια ζωή τη στιγμή που αποκαλύπτονται δεδομένα για τα κομματικά δάνεια να επικεντρώνεται η συζήτηση στο δάνειο του Π. Πολάκη» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Παππάς, ο οποίος αναφέρθηκε και στην τηλεφωνική επικοινωνία των Πολάκη – Στουρνάρα.
«Ο κεντρικός τραπεζίτης οφείλει να ασκεί τα καθήκοντά του ως επικεφαλής ανεξάρτητης αρχής και όχι ως αποτυχημένος υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά.
Με τη στάση του δεν ανταποκρίνεται στην πρόνοια ουδετερότητας που επιτάσσει ο ρόλος του» υπογράμμισε ο κ.Παππάς.
Όσον αφορά τα εκλογικά σενάρια ο κ.Παππάς υποστήριξε πως οι εθνικές εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019 ενώ έκανε και εκτίμηση για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.
«Τον Μάιο θα πάρουν ηχηρή απάντηση όσοι νομίζουν ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης καλπάζει και προηγείται.
Οι ευρωεκλογές θα αναδείξουν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως έπεσαν έξω όταν έδειχναν ντέρμπυ στις τελευταίες εκλογές έτσι θα πέσουν έξω και τώρα.
Ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει μνημονιακό πρόγραμμα, θα χρειαστεί το μαστίγιο του ΔΝΤ και ένα νέο μνημόνιο» τόνισε ο κ.Παππάς, ο οποίος ρωτήθηκε και για τον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
«Τέτοιου τύπου αντιδράσεις ακούω από το 2011.
Κάθε φορά που επιχειρείται διεύρυνση υπάρχει κριτική, επαναλαμβανόμενη.
Τα ακούμε και προχωράμε.
Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για προοδευτικό μέτωπο με προγραμματικό πυρήνα και σε αυτό το μέτωπο υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους δεν συμφωνούμε για όσα έγιναν χθες αλλά συμφωνούμε για όσα πρέπει να γίνουν αύριο» είπε ο κ.Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης