Τελευταία Νέα
Διεθνή

JPMorgan: Οι επενδυτές αναμένουν μία μεγάλη συγχώνευση από την Apple

tags :
JPMorgan: Οι επενδυτές αναμένουν μία μεγάλη συγχώνευση από την Apple
Το σχόλιο της JPMorgan για την Apple
Οι επενδυτές αναμένουν και ελπίζουν σε μία μεγάλη συγχώνευση από την Apple, τη μεγαλύτερη εταιρεία του κόσμου, σύμφωνα με όσα εκτιμούν οι αναλυτές της JPMorgan.
Η εταιρεία του Steve Jobs διαθέτει πάνω από 130 δισεκ. δολάρια σε μετρητά, ένα ποσό-μαμούθ που της δίνει το δικαίωμα να εξαγοράσει έναν μεγάλο ανταγωνιστή προκειμένου να εδραιώσει τη θέση της στην αγορά, επισημαίνεται.
Σύμφωνα με τη JPMorgan, η συγχώνευση πρέπει να αφορά τις υπηρεσίες που προσφέρει η Apple, καθώς εκεί εντοπίζεται ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός.
Υπενθυμίζεται πως τα καθαρά κέρδη της Apple κατέγραψαν οριακή υποχώρηση το τέταρτο τρίμηνο του 2018, με ποσό όμως να είναι διόλου ευκαταφρόνητο, στα 20 δισεκ. δολάρια, έναντι 20,1 δισεκ. το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2017.
Τα έσοδα για την μεγαλύτερη εταιρεία του κόσμου ανήλθαν σε 84,3 δισεκ. για το τελευταίο τρίμηνο του 2018, έναντι 88,3 δισεκ. ένα χρόνο νωρίτερα.
Οι πωλήσεις της ναυαρχίδας «iPhone» απέφεραν έσοδα ύψους 52 δισεκ. δολαρίων στον αμερικανικό κολοσσό, ποσό σημαντικά μειωμένο σε σύγκριση με τα 61,6 δισεκ. το τέταρτο τρίμηνο 2017.
Οι επιδόσεις ξεπέρασαν ελαφρώς τις εκτιμήσεις των αναλυτών, επισημαίνεται.
Η Apple αναμένει έσοδα μεταξύ 55 δισεκ. και 59 δισεκ. δολαρίων για το πρώτο τρίμηνο του 2019, επισημαίνεται.
Για το σύνολο του 2018, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 60 δισεκ. δολάρια!!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης