Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Λίγη αιδώς… Αργείοι

tags :
Λίγη αιδώς… Αργείοι
Μέχρι να γίνουν οι εκλογές «θα δούμε πολλά»...
Ντροπή… μόνο αυτό μπορεί να πει κανείς για την εικόνα που εμφανίζει η πολιτική σκηνή στη χώρα μας, την ώρα που θα έπρεπε όλοι να εργαζόμαστε προκειμένου να αφήσουμε τη σφοδρή κρίση πίσω μας…
Λίγους μήνες πριν, συνομιλώντας με έναν έμπειρο στις πολιτικές εξελίξεις συνάδελφο, μου είχε επισημάνει ότι μέχρι να γίνουν οι εκλογές «θα δούμε πολλά».
Και αυτό διότι η οικονομία προσπαθεί να ανακάμψει, επομένως η επόμενη κυβέρνηση, εάν δεν ρημαχτούν όλα μέχρι τις εκλογές, προφανώς θα έχει λίγο πιο εύκολο έργο από τις τελευταίες μνημονιακές κυβερνήσεις.
Και σε αυτό το σενάριο θα προσπαθήσουν όλοι να πάρουν θέση…
Αυτή ήταν η άποψη του έμπειρου συναδέλφου, η οποία όμως δεν περίμενα να επιβεβαιωθεί τόσο γρήγορα.
Ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση των μισών ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, η ελληνική πολιτική σκηνή μοιάζει σαν ένα απέραντο καφενείο σε χωριό, οι κάτοικοι του οποίοι είναι από δύο σόγια…
Αποκορύφωμα;
Ο πρώην υπουργός Άμυνας, Π. Καμμένος, να καθυβρίζεται και να αλληλομηνύεται με τον πρώην υπ. Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, ενώ την ίδια ώρα, ο υπουργός της κυβέρνησης Π. Πολάκης να απειλεί τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Στουρνάρα, προκειμένου να ελέγξει τα δάνεια των πολιτικών αντιπάλων.
Δεν είναι μόνο αυτό όμως…
Ο Καμμένος «ζήτησε» μέσω SMS από τον Κοτζιά να… «μαζευτεί», γιατί αλλιώς θα τον «τελειώσει».
Ο Πολάκης έστειλε τελεσίγραφο στον Στουρνάρα ότι "θα περιμενει 3 μερες να ελέγξει ΚΑΙ τα δάνεια που του ειπε στο τηλεφωνο....Μετα ,αν δεν ,....θαρθει απο κει να κουβεντιάσουν απο κοντα...
Ο ίδιος, όταν μιλούσε στη Βουλή για τα δάνεια των πολιτικών, ζήτησε το λόγο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, σηκώνοντας το χέρι του, με αποτέλεσμα να αντιδράσει ο υπουργός αποκαλώντας τον «playmobil»
Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, ο Κοτζιάς έδειξε τα "δόντια" του και στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Κουμουτσάκου, δίνοντας του δια των απειλών της μηνύσεως ένα μάθημα πολιτικού σχολιασμού, με τις κόντρες να συνεχίζονται.
Προφανώς ο πάτος είναι πολύ μακριά ακόμη για τους εκπροσώπους του ελληνικού λαού...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης