Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θάνου: Ο Τσίπρας έβγαλε την Ελλάδα από την κρίση - Οι επιθέσεις σε βάρος μου σχετίζονται και με μεγάλες υποθέσεις

Θάνου: Ο Τσίπρας έβγαλε την Ελλάδα από την κρίση - Οι επιθέσεις σε βάρος μου σχετίζονται και με μεγάλες υποθέσεις
«Τα κόμματα προσπαθούν να εργαλειοποιήσουν τη δικαιοσύνη για πολιτικό όφελος, με αποτέλεσμα να κλονίζεται η εμπιστοσύνη των πολιτών», προειδοποίησε η κ. Θάνου
Ο Αλέξης Τσίπρας έβγαλε την Ελλάδα από την κρίση και εγώ θεωρώ ότι ως σύμβουλός του συνεισέφερα ένα μικρό λιθαράκι , δήλωσε η πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Βασιλική Θάνου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ1.
Σχετική με την κριτική που έχει δεχθεί, η κ. Θάνου δήλωσε ότι οι επιθέσεις σε βάρος της είναι επί προσωπικού, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις σχετίζονται και με μεγάλες υποθέσεις.
Όσον αφορά την καθυστέρηση στην απονομή δικαιοσύνης, η Βασιλική Θάνου αναγνώρισε ότι χιλιάδες υποθέσεις συσσωρεύονται στα δικαστήρια, σημείωσε ωστόσο ότι δεν γίνεται διάκριση.
Αναφορικά με τις καταγγελίες για παρεμβάσεις πολιτικών στη δικαιοσύνη, η κ. Θάνου τόνισε ότι δύσκολα ο πολιτικός θα σηκώσει το τηλέφωνο να πιέσεις δικαστή και ότι οι πιέσεις ασκούνται μέσω της δημοσιότητας.
«Τα κόμματα προσπαθούν να εργαλειοποιήσουν τη δικαιοσύνη για πολιτικό όφελος, με αποτέλεσμα να κλονίζεται η εμπιστοσύνη των πολιτών και ως εκ τούτου η ίδια η δημοκρατία», προειδοποίησε η κ. Θάνου.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης