Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης: Τη μεγαλύτερη ευθύνη έχουν αυτοί που επιδιώκουν να εξαγοράσουν πολιτικά

Χρηστίδης: Τη μεγαλύτερη ευθύνη έχουν αυτοί που επιδιώκουν να εξαγοράσουν πολιτικά
«Είναι λοιπόν τεράστια ευθύνη του κυρίου Τσίπρα», είπε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής
Τις πολιτικές «μετεγγραφές» καυτηρίασε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, κάνοντας ευθέως λόγο για πολιτική εξαγορά.
«Οφείλω να πω ότι έχουν πολιτική ευθύνη αυτοί οι οποίοι δέχονται να εξαγοραστούν πολιτικά αλλά έχουν μεγαλύτερη ευθύνη αυτοί οι οποίοι επιδιώκουν να εξαγοράσουν», σημείωσε μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Alpha 989».
«Είναι λοιπόν τεράστια ευθύνη του κυρίου Τσίπρα ο οποίος έχει φτιάξει μία κυβέρνηση που ξεκινά από τον κύριο Κουϊκ και την κυρία Παπακώστα οι οποίοι υπήρξαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για την περίοδο 2004 μέχρι το 2009 και φτάνει φυσικά μέχρι ένα κομμάτι του ΠΑΣΟΚ το οποίο επέλεξε να πάει εκεί σε αντίθεση με αυτά τα οποία έλεγε μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες.
Αυτό αποτελεί ένα συνονθύλευμα που δεν δίνει κάτι στον ελληνικό λαό.
Με υπουργιλίκια και δουλίτσες δεν γίνεται προοδευτικός πόλος και πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε προς όλους διότι οι πολίτες οι οποίοι μας ακολουθούν έχουν απαιτήσεις από τους πολιτικούς εκπροσώπους τους και δεν θέλουν να τους βλέπουν να κάνουν τη μία τούμπα πίσω από την άλλη», συνέχισε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής και τόνισε:
«Εμείς έχουμε αρχές έχουμε αξίες, μπήκαμε κάποιοι άνθρωποι στα δύσκολα για τη χώρα και για την πολιτική και είμαστε αποφασισμένοι να το υπερασπιστούμε παρά τα πολλά αντιπαραδείγματα τα οποία παρακολουθούμε».
Ο κ, Χρηστίδης πρόσθεσε ότι,  το ΠΑΣΟΚ έχει βαθιές ρίζες στην ελληνική κοινωνία, υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι οι οποίοι τις τελευταίες μέρες του «μεταφέρουν όχι την αγωνία τους αλλά την αηδία τους για αυτό το πράγμα το οποίο παρακολουθούμε».
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης