Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πιθανή τρομοκρατική επίθεση του ISIS στα Σκόπια προβλέπει η Πρεσβεία των ΗΠΑ - Εξέδωσε ανακοίνωση για τους Αμερικανούς

Πιθανή τρομοκρατική επίθεση του ISIS στα Σκόπια προβλέπει η Πρεσβεία των ΗΠΑ - Εξέδωσε ανακοίνωση για τους Αμερικανούς
Η αστυνομία έκανε επιδρομές σε διάφορα σημεία την Παρασκευή, για να αποτρέψει πιθανή επίθεση οργανωμένη από υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους
Φόβους για την εκδήλωση τρομοκρατικού χτυπήματος του Ισλαμικού Κράτους στα Σκόπια εκφράζει η πρεσβεία των ΗΠΑ στα Σκόπια η οποία προειδοποίησε τους Αμερικανούς που βρίσκονται στη χώρα να είναι προσεκτικοί.
Αρχικά, το υπουργείο Εσωτερικών της γειτονικής χώρας ανακοίνωσε ότι η αστυνομία έκανε επιδρομές σε διάφορα σημεία την Παρασκευή, για να αποτρέψει πιθανή επίθεση οργανωμένη από υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους.
Λίγο αργότερα, η πρεσβεία των ΗΠΑ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία προειδοποίησε τους Αμερικανούς που ταξιδεύουν στη Βόρεια Μακεδονία για «υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων εμπνευσμένες από την εξτρεμιστική ιδεολογία» στη χώρα.
Στην ανακοίνωσή του, το υπουργείο Εσωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας ανέφερε ότι ξεκίνησε την αστυνομική επιχείρηση μετά την ανταλλαγή πληροφοριών με «χώρα εταίρο», χωρίς να διευκρινίσει ποια ήταν αυτή.
Κατά τη διάρκεια των επιδρομών κατασχέθηκαν αντικείμενα και συσκευές που συνδέονται με μια πιθανή επίθεση, ανέφερε ακόμη το υπουργείο, δίχως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης