Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Έφτασε η ώρα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τον προοδευτικό χώρο - Ας τον ψηφίσει ο Τσίπρας

ΚΙΝΑΛ: Έφτασε η ώρα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τον προοδευτικό χώρο - Ας τον ψηφίσει ο Τσίπρας
Σιγή ιχθύος από τη Χαριλάου Τρικούπη για τις αποκαλύψεις Τσουκάτου περί χορηγιών 16 δισ. δρχ. από τη Siemens και άλλες εταιρείες
Κόκκινο έχει χτυπήσει η πολιτική αντιπαράθεση με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Και παρ' όλο που η θητεία του Προκόπη Παυλόπουλου λήγει το 2020, η συζήτηση έχει αναζωπυρωθεί με αφορμή τη Συνταγματική Αναθεώρηση και τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ ότι η ΝΔ θα προτείνει πρόσωπο της αρεσκείας της και θα καταψηφίσει την πρόταση της Κουμουνδούρου για τον Προκοπη Παυλόπουλο.
Τη θέση του ότι θα προτείνει προοδευτικό υποψήφιο από το χώρο της Κεντροαριστεράς για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, επανέλαβε το εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντηση του επικοινωνιακού επιτελείου του ΚΙΝΑΛ με τους πολιτικούς συντάκτες.
«Έφτασε η ώρα να έχουμε Πρόεδρο από τον προοδευτικό χώρο.
Και θα έχουμε την πρότασή μας», επισήμαναν, σχολιάζοντας έτσι τη σχετική αναφορά του πρωθυπουργού πως η ΝΔ έχει συμφωνήσει με το Κίνημα Αλλαγής να προτείνει στέλεχός του για τη Προεδρία της Δημοκρατίας.
«Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τον κ. Τσίπρα, ο οποίος θέλει να λέει ότι είναι κεντροαριστερός, να στηρίξει την πρότασή μας».
Τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής χαρακτήρισαν απαράδεκτη την εμπλοκή από τον Αλέξη Τσίπρα του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας στην πολιτική αντιπαράθεση.
«Ο κ. Τσίπρας, με τον τρόπο αυτό, στηρίζει τη δεξιά συνιστώσα που τον έφερε στην εξουσία», είπαν τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής.
 
Ουδέν σχόλιο για Τσουκάτο

Όσον αφορά τις καταγγελίες του Θεόδωρου Τσουκάτου για «χορηγίες» 16 δισ. δρχ. από τις Siemens αλλά και από άλλες εταιρείες, η Χαριλάου Τρικούπη τηρεί σιγή ιχθύος.
«Η εκκρεμούσα δικαστική διαδικασία βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και δεν θα παρέμβουμε», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.
Τόνισε ταυτόχρονα ότι για το ζήτημα αυτό το ΠΑΣΟΚ είχε τοποθετηθεί όταν είχε προκύψει.
«Δεν θα κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο» ανέφερε ο ίδιος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης