Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Καμμένος: Killer ο Τσίπρας, παραδέχθηκε ότι διέλυσε προληπτικά την ΚΟ των ΑΝΕΛ για να μην τον ρίξουν

Δ. Καμμένος: Killer ο Τσίπρας, παραδέχθηκε ότι διέλυσε προληπτικά την ΚΟ των ΑΝΕΛ για να μην τον ρίξουν
Πολιτικό απατέωνα και ψεύτη χαρακτήρισε τον Τέρενς Κουίκ ο ανεξάρτητος βουλευτής
Killer χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο ανεξάρτητος βουλευτής, Δ. Καμμένος, ο οποίος επιτέθηκε και στον Τέρενς Κουίκ, κάνοντας λόγο για πολιτικό απατεώνα και ψεύτη.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm ο κ.Καμμένος χαρακτήρισε «killer» τον πρωθυπουργό, αναφέροντας πως ο ίδιος ο κ.Τσίπρας «παραδέχθηκε ότι διέλυσε προληπτικά μια Κοινοβουλευτική Ομάδα για να μην τον ρίξουν».
«Αυτά τα γεγονότα έρχονται μαζί με τις δηλώσεις νομιμοφροσύνης από δεξιούς προς αριστερούς.
Η σύγχρονη αριστερή λαίλαπα απαιτεί και παίρνει δηλώσεις από δεξιούς» είπε ο κ.Καμμένος, ο οποίος αναφερόμενος στον Τέρενς Κουίκ έκανε λόγο για πολιτικό απατεώνα και ψεύτη.
«Με το γλείψιμο στον Τσίπρα γιατί να μην τον πω πολιτικό απατεώνα και ψεύτη τον Κούικ όταν δεν τον ψήφισαν αριστεροί» τόνισε ο κ.Καμμένος, ο οποίος συνεχάρη ειρωνικά τον ΣΥΡΙΖΑ για το ότι απέκτησε «μια παρά φύσιν έδρα».
Πάντως, ο Δ. Καμμένος επιτέθηκε και στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένο, υποστηρίζοντας ότι «έκανε λάθος το καλοκαίρι του 2018».
«Τον Παπαχριστόπουλο έπρεπε να τον πλακώσει πολιτικά πριν από 6 μήνες, να τον εξευτελίσει πολιτικά.
Το ένα λάθος ήταν που πέρσι δεν τους έριξε και το δεύτερο ότι τώρα επέτρεψε στον Παπαχριστόπουλο να ψηφίσει τις Πρέσπες και τον διέγραψε μετά» είπε ο Δ. Καμμένος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης