Τελευταία Νέα
Πολιτική

Όχι Λαζαρίδη, Δ. Καμμένου και Νικολόπουλου για επιστροφή στους ΑΝΕΛ

tags :
Όχι Λαζαρίδη, Δ. Καμμένου και Νικολόπουλου για επιστροφή στους ΑΝΕΛ
Ολοένα και πιο κοντά η διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ
Ολοένα και πιο κοντά στη διάλυση της Κοινοβουλευτικής τους Ομάδας βρίσκονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καθώς κανένα από τα πιθανά σενάρια της διάσωσης τους δεν συγκεντρώνουν πιθανότητες υλοποίησης.
Με τον Π. Καμμένο να διαβεβαιώνει πως θα προχωρήσει στη διαγραφή του Θ. Παπαχριστόπουλου πριν την ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής για την κύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, μόνη ελπίδα να διασωθούν οι ΑΝΕΛ θα ήταν να επιστρέψει κάποιος από τους τρεις ανεξάρτητους βουλευτές που εξελέγησαν με τους ΑΝΕΛ.
Πρόκειται για τους Γ. Λαζαρίδη, Δ. Καμμένο και Ν. Νικολόπουλο, οι οποίοι ωστόσο σε σημερινές τους δηλώσεις απέκλεισαν το ενδεχόμενο επιστροφής τους στους ΑΝΕΛ.
«Παιδιά γύρισα σελίδα.
Δεν μπορώ να επιστρέψω.
Εγώ είμαι μηχανικός.
ΚΑι εμείς οι μηχανικοί όταν αποφασίζουμε να γυρίσουμε σελίδα τη διαβάζουμε πολύ καλά γιατί μετά δεν έχει επιστροφή» τόνισε απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τυχόν επιστροφή του στους ΑΝΕΛ ο κ.Λαζαρίδης ενώ και ο Δ. Καμμένος κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής του στους ΑΝΕΛ.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ν. Νικολόπουλος, ο οποίος σε δήλωση του, είπε ότι ούτε επιστρέφει στους ΑΝΕΛ ούτε παραδίδει την έδρα του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης